U trendu

„Bog te blagoslovio“: Ovako su Sirijci obarali američke rakete (video)

Novi video, koji je prema izveštajima snimljen u Siriji, prikazuje delovanje sirijske PVO nakon što je američki predsednik Donlad Tramp naredio udare na Siriju.

„Bog te blagoslovio, bog te blagoslovio“, čuje se čovek koji viče neposredno nakon što je presretač, kako izgleda, udario raketu uz bučnu eksploziju.

U videu isti čovek psuje: „američku đubrad“.

Prema izveštajima sirijske vojske, oboreno je 20 američkih, britanskih i fransukih raketa. Na brifingu Pentagona nisu mogli da komentarišu ove izveštaje.

Kako javlja dopisnik Sputnjika, američki udari nisu pogodili predsedničku palatu niti vladine zgrade u Damasku. „Neprijatelj je izvrišio udar na našu vojsku, ali m ćemo izdržati. Ja sad idem na posao, život se nastavlja“, rekao je jedan stanovnik izveštaču Sputnjika.

(Sputnjik)

1 komentar
  1. Ena

    Ameri ce popusiti , ali im djavo ne da mira..Rusi nikada nisu zaboravili svojih 20 miliona stradalih u proslom ratu.Zar misle da je ta inteligentna i pametna nacija stekla poverenje onih koji su vecno vodili i vode ratove, osvajali tudje teritorije i kolonije, pljackali prirodna bogatstva i koji sada kao neki najveci mirovnjaci na svetu nastavljaju svoju pljackasku rabotu.Dobro je da su Ameri sebi birali dovoljno ludog predsednika koji ce ih poslati tamo gde i pripadaju.Samo napred Ameriko!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike