U trendu

CdM: Podeljena direktorska mesta i fukcije

PODGORICA – Prema raspodeli direktorskih mesta i funkcija u javnim predzecima i agencijama u Crnoj Gori Demokratskom frontu pripašeće direktorska mesta u Agenciji za elektronske medije, Agenciji za nadzor osiguranja, zatim u Agenciji za zaštitu konkurencije, kao i u Agenciji elektronske komunikacije i poštansku delatnost, piše podgorički portal CdM.

Pozivajući se na svoja saznanja, portal piše da će kadar Demokratskog fronta rukovoditi Plantažama i Upravom carina.

DF-u je, navodi se, pripala direktorska funkcija u Montekargo, Železničkom prevozu, Željezničkoj infrastrukturi i Upravi za železnice.

Prema istim iformacijama, predsednik Borda direktora u EPCG biće iz koalicije Mir je naša nacija Alekse Bečića, a direktorska pozicija će pripasti takođe DF-u.

Ista situacija biće i u crnogorskom elektrodistributivnom sistemu i u Budvanskoj rivijeri.

Predsednik Borda direktora Luke Bar biće iz DF, a direktor iz Mir je naša nacija.

Pokret za promene imace direktora u Aerodromima Crne Gore, a predsednik Borda biće iz DF-a.

Direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo, prema saznanjima CđM-a, biće iz SNP-a, a predsednik Borda direktora iz koalicije Mir je naša nacija.

Direktor Kastelo Montenegro AD Pljevlja biće iz SNP-a, a predsednik Borda direktora iz DF-a.

Direktor Uprave za javne radove biće iz koalicije Mir je naša nacija, direktor Agencije za investicije Crne Gore biće iz PzP, a predsednik Borda iz DF-a.

PzP-u će pripasti mesto direktora Zavoda za hidrometeorlogiju, a direktor Uprave pomorske sigurnosti biće iz koalicije Crno na bijelo kao i direktor Poreske uprave i Centra za ekotoksikološka ispitivanja i Centra za konzervaciju i arheologiju.

Uprava zavoda će imati direktora iz SNP-a, a iz iste partije biće predsednik Borda direktora Agencije za nadzor osiguranja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar