U trendu

GP Ura odgovorio Konjeviću i nazvao ga „portparolom mafije“

PODGORICA – Građanski pokret Ura Dritana Abazovića oglasio se povodom neimenovanog dokumenta, koji je ranije danas objavio smenjeni ministar Rašo Konjević, kojim baca sumnju da premijera vlade u tehničkom mandatu navodno povezan sa švercom cigareta, i poručuju da je reč o čistoj smejuriji, koju je na društvenim mrežama objavio, kako su naveli, „portparol mafije“.

Iz Ura kažu da je taj „dokument“ pisao Konjević sa smenjenim direktorom tajne službe Savom Kenterom i Dragom Spičanovićem, a koji su, kažu, „pečatirali njihove mecene Lazović i Ubović“.

Ističu da je pomenuti dokument tačan „koliko i sve šta su do sada tvrdili iz švercerskih krugova“, saopšteno je iz Ura.

„Ipak time neka se bave nadležni organi koji konačno rade svoj posao, za razliku od perioda kada su Konjević i ostali puleni organizovanog kriminala i korupcije kreirali državne institucije. Valjalo bi da donedavni koordinator služba bezbednosti Raško Konjević odgovori i zašto svoje smiejurije (koje sada želi predstaviti ozbiljnim) nije objavio ranije već sada. Stoga je vrlo jasno da Raško kao istureno političko krilo mafije sada piše diktat svojih prijatelja i sponzora“, naveli su iz Ura.

Ističu da je jasna intencija kojom se želi kriminalizovati ono što rade predstavnici Ura na najvišim državnim funkcijama kako je to već viđeno i u nekim drugim prilikama.

„Nažalost, loša vest za njih je da to neće nipošto skrenuti pravac Ure a koji je bio i ostao beskrupulozna borba protiv kriminala i korupcije i zakon koji treba da je jednak za sve. Neka Konjević, Kentera i Spičanović štede tonere jer će se možda ispostaviti da su i njih zloupotiebili o novcu svih poreskih obveznika. Pravda uvek nađe svoj put“, naveli su iz GP Ura.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.