U trendu

Hilari Klinton u depresiji: Ne izlazi iz kuće, još ne veruje da ju je Tramp pobedio

Kandidat za predsednika SAD Hilari Klinton nalazi se u depresiji a poslednjih dana od svojih savetnika tražila je da angažuju strateške saradnike koji bi utvrdili koji su je elementi u kampanji koštali poraza od Donalda Trampa.

Jedan od njenih savetnika koji je želeo da ostane anoniman, ispričao je za Hill.com kako se trenutno oseća supruga Bila Klintona.

„Ona je u potpunom rasulu. Očajna je, ne izlazi iz kuće, nikako ne može da shvati da je Donald Tramp novi predsednik SAD. Zove sve prijatelje, donatore, pita ih gde je pogrešila u kampanji. Njima to nimalo nije prijatno“.

Britanski Express ističe kako su glavni uzroci poraza Hilari Klinton na predsedničkim izborima bili ruski hakeri, FBI direktor Džejms Komi i „Vikiliks“.

Ona takođe kao glavnog krivca za debakl spominje i ruskog predsednika Vladimira Putina koji ju je, kako tvrdi, „javno napadao i kritikovao optužujući je da je probala da izazove nerede u Rusiji“.

„On je izazvao bes prema meni i mojoj kampanji. Direktno je udario na moju kampanju i pokazao da nisu u pitanju prazne pretnje“, preneo je „Njujork tajms“ poverljive razgovore Klintonove i donatora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.