U trendu

Hit na mrežama: Golim lepoticama i erotikom mame Ruse da izađu na birališta (video)

Kampanja za predstojeće ruske predsedničke izbore obeležena je oglasima i viralnim video snimcima eksplicitnog sadržaja ne bi li se probudio interes građana da iziđu na birališta.

Budući da je gotovo sigurno da će ruski predsednik Vladimir Putin 18. marta dobiti drugi šestogodišnji mandat, uprkos tome što nije izneo nikakve konkretne političke predloge, vlasti su fokusirane na odziv birača, prenose mediji u svetu.

https://www.youtube.com/watch?v=n-pt4Emwmaw

Mada nije jasno ko finansira kampanju seksom koja se raširila i na društvenim mrežama i na YouTubeu, očito je da su ciljana grupa mlađi birači. Kremlj za sada ničim nije dao do znanja da mu to smeta.

Neki od primera su oglas na me model u toplesu leži ispred ruske zastave i tobože čita predizbornu brošuru, dok se druga mlada žena priprema da ubaci listić u biračku kutiju odevena samo u fini donji veš.

– Šta se događa u glasačkoj kabini, u kabini i ostaje – navodi se na jednoj stranici sponzorisanog sadržaja u ruskom izdanju časopisa za muškarce Maxim.

Drugi oglas prikazuje ženu u crnom donjem vešu kako zavodljivo stavlja svoj glasački listić u kutiju uz slogan “Dobrodošli u svet odraslih”.

Urednik Maxima Aleksandar Malenkov rekao je za Frans Pres da ne sme da kaže  ko finansira erotične foto-oglase, izrađene prošle godine za jesenje izdanje časopisa. Video sa snimanja od tada je na internetu pogledalo više od milion ljudi.

Kremlj priželjkuje 70-procentni odziv kako bi Putin dobio snažan mandat, dok opozicioni vođa Aleksej Navaljni, koji se ne sme takmičiti, poziva na bojkot izbora smatrajući ih farsom, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.