U trendu

Horor u vrtiću: Devojčica (8) ubila dečaka (1) jer je puno plakao?!

Telo mrtvog jednogodišnjeg dečaka, Korija Brauna pronađeno je u petak ujutro kad je majka došla po njega i njego u privatni vrtić gde su bili smešteni.

U vrtiću je bilo četvero dece i jedna odrasla osoba, ali policija sumnjiči neidentifikovanu osmogodišnju devojčicu za smrt mališana, prenose mediji u inostranstvu.

Petogodišnji dečak tvrdi da je bio svedok događaja. Brajana Resonover iz Mičigena, majka ubijenog dečaka, dovela je svoje troje dece na čuvanje jer je ona morala da radi noćnu smenu.

Kad ih je došla peuzeti, Kori nije davao znakove života. Njegova je majka izjavila da je na licu svoga sina mogla da vidi masnice i tragove ugriza, prenosi Daily Mail.

-Užasno mi je jer znam da je patio, a verojatno je samo hteo da ja dođem, rekla je shrvana majka.

https://www.facebook.com/bryanna.reasonover/posts/10158658072305790

Na svom Fejsbuk profilu Brajana Resonover je objavila:

„Nikad ne objavljujem svoje privatne stvari po društvenim mrežama, ali svako se jutro budim i osjećam bespomoćnosti, i smrt mog djeteta čini se nestvarno. Uznemiruje me što toliko ljudi ima toliko toga za da kaže na društvenim mrežama, a niko ne zna što se dogodilo, odnosno barem se ponašaju kao da ne znaju. Doći s posla i pokupiti beživotno dete iz vrtića, shvatiti da ne diše, najgori je osećaj na svetu. On nije samo ubijen, njega su mučili. Ima masnice i tragove ugriza po celom telu i licu. Nakon što su ga ubili i mučili, vraćen je u krevetić i postavljen kao da spava. Baš kao da se ništa nije dogodilo. To je najgori osećaj na svetu“, napisala je.

Policija je izjavila da su deca ostavljena bez nadzora na neko vreme te da je Kori u nekom trenutku počeo plakati i da se devojčica umešala da mu pomogne.

Ne zna se je li devojčica namerno ubila dečaka ili je to bila nesreća. Tužilaštvo sprovodi istragu da sakupi dokaze i podigne tužbu protiv privatnog vrtića u kojem je stradao dečak.

– Ova istraga jedan je od najtužnijih slučajeva na kojima sam radio, rekao je šef policije Džefri Luis.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.