U trendu

Intervju princa Harija će naneti štetu kraljevskoj porodici?

LOS ANĐELES – Dugo čekani intervju princa Harija u emisiji američke voditelje Opre Vinfri biće emitovan večeras, a jedan od članova kraljevske porodice je nazvao „toksičnom“ atmosferu između princa Harija i njegove supruge Megan Markl, sa jedne strane, i britanske monarhije sa druge strane.

Otkako se princeza Dajana oglasila u javnosti 1995. godine i otkrila detalje o propalom braku sa princom Čarlsom, nijedan intervju člana kraljevske porodice nije privukao ovoliku pažnju, ocenio je Rojters.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa će objasniti zbog čega su napustili Veliku Britaniju i došli u Kaliforniju da započnu novi život.

„Spremna sam da pričam“, rekla je Megan, bivša američka glumica, Opri Vinfri u isečku iz emisije koja će biti emitovana na CBS televiziji, dodavši da će joj biti olakšanje da da intervju.

U drugoj najavi emisije, Megan je optužila Bakingemsku palatu za diskriminišuće laži o njoj i Hariju, rekavši da neće ostati bez odgovora.

Neki stručnjaci kažu da bi intervju mogao da nanese štetu kraljevskoj porodici, kao što se to dešavalo u vreme razlaza Čarlsa i Dajane.

„Intervju je neka vrsta osvete. Ljudi mogu da povežu intervju sa konstantnim obostranim napadima Čarlsa i Dajane koji su bili štetni za monarhiju devedesetih godina“, ocenio je poznavalac prilika u kraljevskoj porodici Ričard Ficvilijams za Rojters.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.