U trendu

Medojević: Pljuju po Srbiji, a kupuju nekretnine

PODGORICA – Predsednik Pokreta za promjene (PzP) članice Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, tvrdi da tajkuni koji, kako kaže, dominantno podržavaju crnogorskog predsednika Mila Đukanovića i njegovu antisrpsku politiku obožavaju Srbiju i Beograd i ne pada im na pamet da svoj novac ulažu u kupovinu nekretnina po Sarajevu i Zagrebu.

„U sklopu istraživanja gde Milovi tajkuni ulažu opljačkani novac naših građana došao sam do zanimljivih podataka. 1.415 lica sa pasošem Crne Gore od čega 13 sa Cetinja, (dominantno tajkuni koji su podržavali Đukanovića i njegovu antisrpsku politiku) vlasnici su blizu 150.000 kvadrata u Beogradu, čija vrednost po proceni poreske uprave Republike Srbije je oko 400 miliona evra“, saopštio je Medojević na Fejsbuku.

On je kazao da oni u Crnoj Gori “prave” pare i pljuju po svemu srpskom, ali nekretnine kupuju u Beogradu.

„Zašto kupuju nekretnine u zemlji za koju tvrde da je okupirala Crnu Goru koju, inače, ovi Milovi tajkuni vole više od svega?! Zašto mašu zastavama Hrvatske, pevaju Tompsonove pesme i slave Oluju, a imaju nekretnine po Beogradu, Novom Sadu, Zlatiboru, Kopaoniku? Najveći broj njih je nekretninu u Beogradu kupio u periodu od 2003. do danas. Koliko Crnogoraca ima nekretnine u Sarajavu, Zagrebu“, upitao je Medojević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar