U trendu

Melanija Tramp: Ne verujte u medijske spekulacije

PALM BIČ – Nedelju dana nakon što je bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp priveden u Njujorku, njegova supruga Melanija Tramp danas se oglasila, poručivši da javnost ne treba da veruje u spekulacije o njenim „ličnim, profesionalnim i političkim stavovima“.

U saopštenju kancelarije bivše prve dame SAD nisu prozvani konkretni mediji, već su kritikovani tekstovi u kojima se „neimenovani izvori citiraju kako bi se potkrepile tvrdnje autora“, prenosi „Njujork post“.

„Molimo čitaoce da budu oprezni kada utvrđuju da li su priče o bivšoj prvoj dami tačne ili ne, a posebno kada gospođa Tramp nije navedena kao izvor“, navodi se u saopštenju.

Bivši američki predsednik Donald Tramp se na sudu na Menhetnu izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice koja se tiče isplata tokom predizborne kampanje 2015. godine, a posebno one od strane njegovog bivšeg advokata Majkla Koena, koji je 130.000 dolara uplatio Stormi Denijels kako bi je ućutkao, jer je porno glumica navodno imala aferu sa Trampom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar