U trendu

Nemačka: Osumnjičen za ubistvo dečaka Muhameda priznao i ubistvo malog Elijasa

Silvio S.(32) osumnjičen za ubistvo malog Mohameda iz Bosne, priznao je i da je ubio još jednog dečaka, Elijasa, za čijim telom policija traga, saopštilo je Državno tužilaštvo Berlina i time potvrdilo pisanje više nemačkih listova, među kojima su „Bild“ i „Berliner cajtung“.

„Bild“ piše da se u oba slučaja radi o seksualnom ubistvu.

Silvio S. je živeo u jednom malom selu u Brandenburgu, gde nikada nikome nije pao u oči ni po dobru, ni po zlu, piše danas tabliod „Bild“ o slučaju četvorogodišnjeg izbegličkog dečaka i navodi da nema indicija da je ubica bio ni desničar ni psihijatrijski pacijent.

Četvorogodišnji Mohamed je nestao 1. oktobra ispred centra za prijavljivanje novopridošlih izbeglice, gde je bio sa majkom Aldijanom Januzi, starom 28 godina i bratom Kevinom (pet meseci) i sestrom Melinom (devet godina), pisala je nemačka štampa.

Majka je Mohameda, kako navode mediji, ispustila iz vida i dečak je zatim nestao.

Policija je tada krenula u potragu, a državno tužilaštvo i dve privatne osobe raspisale su pre par dana nagradu do ukupno 20 000 evra za one koji imaju informaciju o otmičaru malog Mohameda.

Policija je objavila i video – zapis potencijalnog otmičara, koji potiče sa jedne sigurnosne kamere, postavljene nedaleko od Pokrajinskog zavoda za socijalnu i zdravstvenu zaštitu(LAGeSo).

Na Video- zapisu mogao se videti Silvio S. kako u jednoj ruci nosi plastičnu kesu, a u drugom vodi dečaka za ruku, na mestu ispred LAGeSo.

Silvio S. je do hapsenja živeo kod svojih roditelja kojima je priznao da je on čovek sa policijske slike.

Otac Silvija S. je reporteru „Bilda“ ispričao da je on na toj fotografiji prepoznao svog sina.

Leš malog Mohameda pronađen je u autu Silvija S. i bio je, kako se navodi, prekriven granulatima koji se koriste za mačje toalete.

„Spoljašnji izgled tela preminulog deteta ukazuje da je smrt davno nastupila“, rekao je viši državni tužilac Mihael fon Hagen i dodao da istraga polazi od toga da je počinilac u međuvremenu držao telo na nekom mestu, a ne sve vreme u autu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar