U trendu

Novi incident u Trampovom golf klubu na Floridi

VAŠINGTON – U klubu predsednika SAD Donalda Trampa u Mar a Lagou na Floridi dogodio se incident koji istražuje američka tajna služba, saopštile su lokalne vlasti, koji nisu precizirale kakav se tačno incident dogodio.

Kako je sinoć preneo AP, koji podseća i da je obezbeđenje američkog predsednika na njegovim posedima pojačano posle ubistva iranskog generala Kasema Sulejmanija, incident se dogodio u ponedeljak uveče po lokalnom vremenu.

Asošijejted pres navodi da podaci policije u Palm Biču ukazuju na to da su njeni pripadnici bili pozvani da u ponedeljak uveče pomognu agentima tajne službe u vezi sa incidentom, ali dodaje i da je većina policijskih izveštaja redigovana, tako da nije moguće doći do više detalja, uključujući, kako dodaje AP, „i ime osobe koja je kontaktirana“.

AP dodaje da predsednik i njegova porodica nisu u ponedeljak uveče bili u golf klubu Mar a Lago na Floridi, gde su proveli dve sedmice i napustili ga u nedelju.

Mar a Lago je bio poprište još najmanje tri incidenta u proteklih 14 meseci, a u dva incidenta su bili umešani kineski državljani koji su fotografisali klub bez dozvole i u njega ušli neovlašćeno, unevši brojnu elektronsku opremu, podseća AP.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.