U trendu

Novinar opsovao u programu uživo pa okrivio koronu (video)

Pandemija je mnoge novinare primorala na rad od kuće gde moraju da budu i producenti i snimatelji i ton majstori. Mali propust lako odvede u veliku neprijatnost i neželjenu svetski slavu, otkrio je reporter En-bi-Si njuza (NBC News).

Trebalo je da to bude rutinsko uključenje u živi program na Em-Es-En-Bi-Siju (MSNBC) gde se već danima priča samo o tome ko je pobedio na predsedničkim izborima i da li će aktuelni predsednik konačno priznati poraz.

Voditelj Kreg Melvin najavio je kolegu Kena Dilenijana koji se uključivao od kuće i upitao šta je novo saznao o planovima za primopredaju vlasti između Trampa i Bajdena, odnosno odsustvu planova.

U trenutku kada je trebalo da progovori, Dilenijan je skrenuo pogled sa kamere na telefon i prošaputao dve reči koje nijedan novinar ne bi smeo da izgovori u živom programu.

„Sr**e. J**i ga.“

Režija ga je momentalno skinula sa ekrana, a Melvin je prokomentarisao da izgleda imaju neke tehničke probleme.

Internet se usijao, a Dilenijan je ubrzo je na Tviteru objavio izvinjenje i objašnjenje.

„Veoma mi je žao zbog nepristojnosti koju sam izgovorio u programu u prethodnom satu. Imao sam neke tehničke probleme i greškom sam prekinuo vezu sa režijom, ali mi je mikrofon i dalje bio uključen. Danak tome što sam producent, kamerman i tehnička podrška samom sebi od kuće. #2020.“

To nije zaustavilo masovno deljenje i komentarisanje snimka, u čemu je prednjačio novinar konkurentskog Foks njuza i verni pristalica Donalda Trampa Šon Haniti.

Dilenijana to nije omelo da nastavi sa radom, ne obazirući se previše na neprijatnost, sem u dodatnom komentaru na Tviteru gde je zahvalio svima koji su mu dali podršku.

En-Bi-Si nije najavio nikakvu kaznu zbog ovog incidenta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar