U trendu

Panika u Kraljevstvu: Procurili tračevi da je kraljica umrla (video)

Nedavno su se na društvenim mrežama proširile glasine da je kraljica Elizabeta II. (93) preminula. Korisnik Twittera objavio je poruke iz WhatsApp grupe, piše Mirror.

– Kraljica je preminula jutros. Imala je srčani udar – piše u porukama koje je napisao nepoznati pošiljalac. Navodno ih je dobio od telohranitelja porodice, a pričalo se i da će se objaviti njena smrt.

Kraljevska porodica nije se, kao i inače, oglašavala o tračevima, dok su stručnjaci za kraljevsku porodicu rekli da je kraljica Elizabeta u dobrom stanju i veseli se nedelji prepunoj obaveza.

Međutim su poverovali u objave da je kraljica umrla, i počeli da ih prenose. Uz to, zbijali su i mnoge neprimerene šale na njen račun, prenose mediji.

– Svi koji na Twitter objavljuju šale na račun kraljičine smrti mogu se stideti. Na svu sreću, nije istina i ko god misli da je u redu ismejavati nečiju smrt je jadan. Kakva smo mi generacija – napisala je jedna razljućena korisnica Twittera.

Kraljica Elizabeta bila je poslednji put u javnosti prošle sedmice, kad je službeno otvorila ‘The Royal Philatelic Society’ u Londonu, a potom se javno oglasila na Instagramu povodom terorističkog napada na Londonskom mostu. 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.