Panika u Njujorku: Na nebu snimljen veliki trouglasti NLO (video)

U Njujorku su uฤestale prijave graฤ‘ana koji tvrde da su videli NLO, a veb sajt koji prikuplja izveลกtaje svedoka tvrdi da je u tom regionu proลกle godine bilo 65 takvih prijava, od neobiฤnih svetala na nebu i velikih trouglastih oblika, pa do zastraลกujucฬih bicฬa.

Jedan korisnik Jutjuba postavio je video snimak za koji veruje da prikazuje NLO โ€” trouglasti objekat kojiย lebdi na nebuย iznad grada u zapadnom delu Njujorka.

S obzirom na visinu na kojoj se nalazi, taj objekat je navodno bio ogroman, a osoba koja je snimila video tvrdi da je, pre nego ลกto je poฤeo snimanje, izย NLOย izbaฤen crveni, okrugli objekat.

Teลกko je proceniti da li je snimak koji je 28. decembra postavljen na jutjub nalogu โ€žPriฤe odandeโ€œ zaista originalan.

Kako se navodi, na tom nalogu se mogu videti brojni intrigantni i zagonetni video klipovi, ali iย podvale.

Posmatrajucฬi snimke eksperti zaย neidentifikovane letecฬe objekteย mogli bi da kaลพu da je teลกko utvrditi da je taj ฤudan objekt u stvari bespilotna letelica ili satelit.

Sudecฬi prema iskazima svedoka na druลกtvenim mreลพama i informacijama koje nudi veb stranica Nacionalnog centra za izveลกtavanje o NLO, u protekloj godini je primecฬen znatanย porast โ€žviฤ‘anjaโ€œ NLO-a.

Meฤ‘utim, kritiฤari kaลพu da su danas dronovi uobiฤajena pojava, a bilo je i viลกe lansiranja satelita povezanih sa projektom โ€žSpejs iks starlinkโ€œ.

Ipak, ameriฤka mornarica je u poslednje vreme otvorenija po pitanju onoga ลกto se nazivaย โ€žneidentifikovani vazduลกni fenomenโ€œ,ย poลกto su ove godine dostupni snimci iz borbenih aviona na kojima se vide visoko napredne letelice, kojima upravljaju nepoznati piloti.

Letelica prikazana u klipovima deluje neverovatno i naizgled nemogucฬe na naลกem sadaลกnjem nivou tehnologije โ€” ubrzava do neverovatnih brzina, a zatim se naglo zaustavlja.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.