U trendu

Policajci ranjeni u tuci u CG, osumnjiceni živi u N. Pazaru

PODGORICA – Dvojica policajaca, koja nisu bila na službenoj dužnosti, ranjena su u rano jutros u tuči u jednom ugostiteljskom objektu u opštini Bar, saopštila je večeras crnogorska policija.

Kako se navodi u saopštenju, policija traga za osumnjičenim A.H (25) iz Nemačke, sa prebivalištem u Novom Pazaru, koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

„Službenici Uprave policije intenzivno tragaju sa licem koje je u ranim jutarnjim časovima u jednom ugostiteljskom objektu izvršilo teško delo protiv života i tela u pokušaju na štetu tri policijska službenika, koji u trenutku izvršenja krivičnog dela nisu bili na dužnosti“, navodi se u saopštenju policije.

Kako se objašnjava, dežurnoj službi Centra bezbednosti Bar je oko 3.15 časova prijavljeno da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom u kojoj su dve osobe zadobile povrede u vidu uboda oštrim predmetom i koje su transportovane u Opštu bolnicu u Baru.

Na licu mesta izvršen je uviđaj, a preduzetim aktivnostima policija je došla do saznanja da su A.H, A.B, B.B, H.R. i E.B, došli u verbalni sukob sa više žena i da su trojica policijskih službenika iz Podgorice V.M (31), N.M (22) i S.S (49), koji nisu bili na dužnosti, pokušali da spreče dalji konflikt.

„Tom prilikom je A.H (25) iz Nemačke, nastanjen u Novom Pazaru, izvadio sečivo dužine 10 cm i zadao više ubodnih rana V.M. i N.M., nakon čega se dao u bekstvo“, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, jedan od policajaca N.M. je zadobio povrede opasne po život.

O svim preduzetim radnjama je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Crnogorski mediji prenose da je do incidenta došlo u diskoteci „Habana “ u Sutomoru.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.