U trendu

Problemi u porodici Tramp: Brak Donalda i Melanije se raspada, ona i ne krije koliko ga prezire

Nakon što se pojavio snimak na kojoj Donald Tramp dodiruje suprugu Melaniju, a ona se nekontrolisano trza, javili su se stručnjaci za govor tela i izneli svoju analizu o tome šta se događa u braku prvog para Amerike.

Britanski stručnjak Džudi Džejms rekla je za britanske medije da je bivša manekenka Melanija svladala tehniku „smeškaj se i maši“, ali njeno lice otkriva da se oseća kao ptica u zlatnom kavezu i da u svojoj ulozi prve dame nimalo ne uživa. Svoju analizu Džudi zasniva na pregledanju velikog broja snimaka i fotografija prvog para, nastalih nakon što je Tramp preuzeo dužnost predsednika SAD-a.

S druge strane, Barak i Mišel Obama u javnosti nisu krili bliskost, a Obama je pokazivao koliko obožava svoju suprugu. Za razliku od njega, Tramp ostavlja utisak hladne osobe, bez manira i ikakve želje da ugodi supruzi. Zbog svega toga Melanija izgleda depresivno, a prvi par se sve više udaljava. Melanija, uprkos svojoj lepoti, ostavlja utisak žene bez imalo samopouzdanja, a Tramp se ne trudi da išta promeniti po tom pitanju, već samo uživa u svim pogledima uperenim u njega.

Umesto toga, najviše pažnje posvećuje svojoj mezimici Ivanki, dok Slovenka, prema mišljenju stručnjaka, više ni ne skriva prezir prema muškarcu sa kojim je 12 godina u braku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.