U trendu

Skandal trese SAD: Đulijani u sobi s ‘novinarkom’ i rukom u pantalonama

Teško je u stvarnom životu doći u situaciju koja bi mogla da se nađe u filmu poput „Borata“ Saše Barona Koena. Teško, ali ne i nemoguće. Posebno kada ste Rudi Đulijani i sami ste u hotelskoj sobi sa lepom mladom novinarkom koja je došla da vas intervjuiše.

Reputacija Rudija Đulijanija, advokata američkog predsednika Donalda Trampa i bivšeg gradonačelnika Njujorka, nije baš na visokim granama, ali je sada pala još više nakon pojavljivanja u nastavku Borata Saše Barona Koena.

Kako je Gardijan prvi preneo, Đulijanija u filmu, koji će izaći na Amazon prajmu u petak, intervjuiše Boratova „ćerka“ Tutar, koja se predstavlja kao reporterka konzervativnog medija i koja ga posle kratkog razgovora odvodi u svoju hotelsku sobu, u kojoj su postavljene kamere.

Nakon ťto mu skine mikrofon, Đulijani se moŞe videti kako leŞe na krevet i stavlja ruku u pantalone, a ubrzo ih prekida Koen, kao Borat, koji ulazi u sobu.

„Ima 15 godina. Prestara je za tebe“, viče Koen terajući Đulijana sa svoje „ćerke“, koju igra Marija Bakalova.

Iako Đulijanijevi predstavnici nisu hteli Gardijanu da daju viťe informacija, Đulijani je za radio WABC objasnio da je gurao koťulju u pantalone.

„Legao sam da se upašem i gurnem košulju u pantalone i u tom trenutku su napravili ove fotografije. Uveravam vas da sam samo nameštao košulju“, rekao je Đulijani, a kasnije je to ponovio i na Tviteru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.