U trendu

Skandal u avio-kompaniji: Piloti tajno snimali stjuardese tokom seksa

Nemačku avio-kompaniju Kondor trese seksualni skandal. Magazin Focus objavio je da su piloti Kondora tajno snimali stjuardese tokom seksa u avionu ali i „izvan letelica“.

Navodno su piloti počeli da se hvale „trofejima“ – kompromitujućim video-klipovima i fotografijama svojih koleginica.

Focus je citirao službu za informiranje kompanije Kondor koja je 12. juna upozorila na „kriminalne konsekvence tajnih video-snimaka i njihovu distribuciju“.

„Očigledno je da su neki piloti tajno pravili slike i video-snimke ženskih članova posade, materijal koji žrtve prikazuje u eksplicitnim seksualnim aktivnostima“, citira Focus detalje iz pisma.

Odeljenje za informisanje kompanije Kondor dodao je da se kompromitujući snimci distribuiraju bez pristanka stjuardesa i upozorio „snimatelje“ na pravne posledice – zaprećenu kaznu zatvora do dve godine.

Ipak, iz Kondora su poručili da još nemaju dokaze za pokretanje krivičnih prijava, odnosno da barataju „osnovanim sumnjama“ o kojima su obavestili radnika.

Izvor blizak kompaniji rekao je da su se stjuardese bojale reakcije javnosti ako odu u policiju, pa su slučaj oprezno prijavili čelnicima kompanije, prenose mediji u regionu.

2 komentara
  1. Krcun

    Same su krive..Svaka se dere sa kopilotima a posebno pilotima…U stjuardese malo ima karaktera a fino u uniformi izgledaju,čovjek kad ih vidi reko bi kako su ljupke fine,časne i poštene!!

  2. goran manic

    To je kao i vajne starlete: „pokvarenjaci“ ih „tajno“ slikaju, a ako oni neće, one nađu način da „izgube“ svoje „lične i (van)porodične snimke“… Ma, u redu je što se seksaju, i one su žive duše… Ali, ta internetska pomama za pornografijom je BOLEST!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike