U trendu

Šokantno: Ubica sa Novog Zelanda ispisao imena ćirilicom NA SRPSKOM na svom oružju (foto)

Australijski terorista Brenton Tarant krenuo u krvavi pohod na Novom Zelandu oružjem na kome je su stajali natpisi na nemačkom, bugarskom, ruskom i srpskom.

Takođe, nosio je nacistički simbol crno sunce.

Crno sunce je simbol okultnog značenja. Osnova simbola je sunčev krug, koji je oslikan na podu dvorane u dvorcu u Severnoj Rajni-Vestfaliji, koji je tokom Drugog svetskog rata bio jedno od najznačajnijih mesta za Hajnriha Himlera.

Primera radi, na oružju piše: Marko Miljanov Popović (1833–1901)  — crnogorski narodni književnik, vojskovođa i vojvoda iz plemena Kuči.

Stefan Lazar — srpski knez Lazar Hrebeljanović (1329—1389), poginuo u boju sa Turcima na Kosovu polju. Koristio kraljevsko ime Stefan Lazar.

Pominje se i bitka na Ivankovcu koja se odigrala 1805. godine. Na jednom od magacina se vidi i ime Baje Pivljanina, hajdučkog harambaše.

Navodi se i 1683. godina koja se odnosi na opsadu Beča, kada je vojska Osmanskog carstva okupirala Beč. Tom bitkom je prekinuto napredovanja Turaka u Evropu.

Na oružju su navedene mnoge bitke i ličnosti koje su se tokom istorije borile protiv prodora islama u Evropu.

Kako se navodi, Tarant je naveo i da mu je jedan od uzora bio Anders Brejvik, koji je 2011. godine pobio 77 ljudi.

(Sputnjik)

7 komentara
 1. Anonimni

  Ljudi, ne mesajte zabe i babe. Ovi u dzamiji su dosli da se mole Bogu. Nisu neki teroristi iz ratnih podrucja sveta. Ovaj masakr nije u skladu sa nasim Hriscanskim moralom. Nemojte se spustati na nivo terorizma, Budite dostojanstveni.

 2. Anonimni

  Sveti rat protiv muslimana, zajednicki imenitelj su ratnici zemalja koje su se borile protiv njih.

 3. Anonimni

  Pa to je jasno da i srpska bagra bila umjesana u tom troristickom napadu. Nema tu nista sokantno.

  1. AA ( americki alah)

   je sipac, bagra, ali ustasko-siptarsko-engleska bagra. To je toliko ocigledno da je uradjeno pod laznom zastavom, a razloge znamo. Samo ti glupi siptaru mastaj i dalje o velikoj aljbaniji.

  2. Anonimni

   Bulaznis, mrznja prema Srbiji ti vristi iz svake reci…bagro necija.

  3. zoka

   A odmah srbi moraju biti naznaceni bilo gde i bilo kakva sranje da se desi u ovom svetu. A ti sto kazes da je srpska bagra umesana cuti i ne baljezgaj.

 4. Anonimni

  Ma to je svakako bio neki ludak.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike