U trendu

URA: DPS želi veće trzavice

PODGORICA – Crnogorski Pokret Ujedinjena reformska akcija (URA) osudio je hapšenje majke poslanika opozicionog DF, Milana Kneževićs, i ističu da je očito da vladajući DPS „želi da dođe do većih tzavica“ da bi profitirali.

Podsećaju da DPS ne može dalje od „matrice opšteg meteža u društvu zadržavati svoju vlast, jer su na takav način i došli sa ulice, preko prevrata ranih devedestih“.

Iz URA poručuju da je privođenje majke poslanika Milana Kneževića „kocka mozaika kojom DPS želi da dođe do većih trzavica, da situacija eskalira u društvu, a u čemu se oni najbolje snalaze.“

“Ciljano, hoće da unesu nemir, netrpeljivost, netoleranciju, razdor, trebaju im usijane glave a ne razum građana”, ističe se u saopštenju URA, prenele su podgoričke Vijesti.

Iz ove partije kažu da nema opravdanja hapšenju penzionisane profesorke pod dugim cevima uz kordon specijalne jedinice policije.

“DPS i institucije koje su podredili svojoj partiji po stoti put pokazuju neodgovornost i želju da se u opštem metežu u društvu profitira najjeftinije moguće uz teorije zavere. Uz teorije ugrožavanja države od raznih strana, dok je jedini višedecenijski kamen oko vrata Crnoj Gori upravo režim DPS-a”, zaključuje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.