U trendu

Užas u kavezu: Tigar do smrti izujedao trenera (uznemirujući video)

Radnik jednog kineskog zoološkog vrta koji je u metalnom kavezu dresirao tigra za cirkusku predstavu, preminuo je nakon što ga je divlja mačka napala, a potom i ubila.

Službenici grada Fuzhoua u istočnoj Kini rekli su kako je tigar „odjednom počeo da girze svog trenera“ što je na kraju dovelo i do njegove smrti.

Zvaničnici vrta su Izjavili da je tigar od malih nogu bio odgajan od strane preminulog trenera.

– Od najranijeg doba je naučen na interakciju s ljudima – rekli su oni.

Prema njihovim rečima, tigar do kobnog dana nije pokazivao nikakve znakove agresije, čak suprotno, kažu da je bio vrlo dobar i poslušan.

Sam incident snimili su svedoci koji su se u tom trenutku nalazili odmah do kaveza. Kako nisu mogli da pomognu nesrećenom treneru, tigra su pokušali da ometu guranjem štapa u kavez, međutim, to im nije pošlo za rukom.

Na zastrašujućem video snimku koju je objavio BBC vidi se tigar koji obilazi beživotno telo trenera.

Na drugom snimku vidi se kako tigar svojim kandžama kreće prema treneru, dok očajni radnici zoološkog vrta na sve načine pokušavaju da ometu divlju životi nju u svom naumu. Nažalost, svaki njihov pokušaj nije urodio plodom.

Predstavnici zoološkog vrta izjavili su kako je tigar bio deo cirkuske tačke u gradu Anhui u istočnoj Kini, a predstave u kojima je učestvovao tigar-ubica za sada su odložene.

Video snimak tragičnog događaja možete pogledati OVDE.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.