Čak i Leri – brak po meri

Žanr: komedija
Trajanje: 110 min.
Premisa: Dva strejt momka upadaju u nevolju i pored svojih najboljih namera.

Glavne uloge:

Adam Sendler (Adam Sandler), Kevin Džejms (Kevin James), Džesika Bil (Jessica Biel), Ving Rejms (Ving Rhames), Stiv Bušemi (Steve Buscemi), Den Akrojd (Dan Aykroyd), Ričard Čemberlen (Richard Chamberlain), Lens Bas (Lance Bass)

Scenario:Lu Gelo (Lew Gallo), Bari Fanaro (Barry Fanaro), Aleksander Pejn (Alexander Payne), Džim Tejlor (Jim Taylor)
Režija:Denis Dugan (Dennis Dugan)

SINOPSIS
Čak Levin (Adam Sendler) i Leri Valentajn (Kevin Džejms) su ponos svoje vatrogasne stanice. Stalno su zajedno i spremni su da urade sve jedan za drugog. Leri želi samo jedno – da zaštiti svoju porodicu. Njegov drugar Čak takođe želi samo jedno – da uživa u svom životu samca.
Čak mnogo duguje Leriju jer mu je ovaj spasao život u požaru. Leri zauzvrat traži veliku uslugu u trenutku kada mu birokratija ne dozvoljava da svoje dvoje dece imenuje za korisnike svog životnog osiguranja. Sve što Čak treba da uradi jeste da na nekom gradskom formularu potvrdi da je Lerijev partner. Lako. Niko nikad neće saznati.
Međutim, kada suviše revnostan birokrata, prava cepidlaka, postane sumnjičav, novi par postaje glavna tema u gradu, a cela priča od poverljive stvari stiže do naslovnih strana novina. Primorani su da improvizuju i prolaze kroz urnebesnu šaradu od idile pod zajedničkim krovom. Pošto su preživeli obavezni medeni mesec i uspešno izbegli da budu otkriveni, spoznali su da su zajedništvo i oslonac onda kada je to najpotrebnije upravo ono što čini porodicu.
O GLUMCIMA
Adam Sendler (Čak Levin)
Postigao je neverovatan uspeh u industriji zabave kao glumac, scenarista, producent, reditelj i muzičar. Prvi put je bio šire zapažen kao deo ekipe televizijske emisije „Uživo subotom uveče.“ Nedavno je glumio u filmu „Zatvorski krug“ („The Longest Yard“) s Krisom Rokom i Bertom Rejnoldsom, u filmu „Spanglish“ Džejmsa L. Bruksa s Teom Leoni, u romantičnoj komediji „Pedeset prvih poljubaca“ s Dru Barimor i „Kontrola besa“ s Džekom Nikolsonom.
Debitovao je na filmu komedijom „Babes Ahoy“ (poznatom i pod naslovom „Going Overboard“). Od tada je postao svestrani filmadžija koji se angažuje u svim aspektima filmske produkcije. „Srećni Gilmor“ bio je jedan od najuspešnijih filmova 1996. „Svadbeni pevač“ bio je prvi hit na boks ofisu 1998. Njegov sledeći film, „Vodonoša“, zaradio je skoro 40 miliona dolara prvog vikenda prikazivanja. Drugi isplativi filmovi su mu „Mali diktator“, „Gospodin Dids“, „Kontrola besa“ i „Pedeset prvih poljubaca“. Bio je nominovan za Zlatni globus za svoju ulogu u filmu Pola Tomasa Andersona „Opijeni ljubavlju“.
Sarađivao je sa scenaristom Timom Herlihijem na filmovima „Srećni Gilmor“, „Mali Niki“, „Bili Medison“, „Mali diktator“ i „Vodonoša“. „Bili Medison“ postao je kultni klasik među učenicima koledža širom Amerike. Sendler je bio izvršni producent filmova „Bakin dečak“, „Đus Bigalou: muški žigolo“, „Đus Bigalou: evropski žigolo“, „Životinjski instinkt“, „Majstor prerušavanja“, „The Hot Chick“, „Dickie Roberts: Former Child Star“ i „The Benchwarmers“.
Kevin Džejms (Leri Valentajn)
Glumio je u brojnim televizijskim serijama kao što je „Kralj komšiluka“ („The King of Queens“), gde je pokazao komičarski potencijal. Ostale serije su „Everybody Loves Raymond“ i „Sweat the Small Stuff“. Igrao je u filmovima „Ljubavni terapeut“, „Reš pečen“ („Grilled“) i „Čudovišna kuća“.
Oficijelni sajt
I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007)
Premijera: 6. septembar 2007. godine u Domu sindikata

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.