U trendu

Gospodin Pibodi i Šerman 3D

Žanr: animirana avantura, komedija, sinhronizovan, 3D
Trajanje: 92 min.
Premisa: Istorija im je za petama

Glavne uloge u sinhronizaciji:Svetislav – Bule Goncić, Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, Marko Marković, Milan Antonić, Jelena Stojiljković, Marija Simović, Vasilije Prvulović
Glavne uloge:Taj Barel (Ty Burrell), Maks Čarls (Max Charles), Stiven Kolbert (Stephen Colbert)
Scenario:Džej Vord (Jay Ward), Kreg Rajt (Craig Wright)
Režija sinhronizacije:Dragan Vujić Vujke
Režija:Rob Minkof (Rob Minkoff)

 

SINOPSIS

Gospodin Pibodi je poslovni gigant, pronalazač, naučnik, laureat Nobelove nagrade, gurman, osvajač olimpijske medalje i genije, koji je uz to, sasvim slučajno – pas. Zahvaljujući superiornoj inteligenciji, gospodin Pibodi uspeva da ostvari neverovatne stvari, ali je običnim ljudima nekada teško da se nose s njim – ili da shvate o čemu on priča. Šerman, dečko koga je usvojio, jedini mu predstavlja izazov. Naime, ako dečak može da usvoji psa, zašto pas, pri tome najpametniji pas na svetu, ne bi mogao da usvoji dečaka? Gospodin Pibodi posvećuje se Šermanu, zahvaljujući kome uči jednu stvar koju i genijalci teško mogu da shvate, a to je roditeljstvo. Kada se u priču umeša i vremeplov Vejbek, počinje nesvakidašnja avantura najdarovitijeg psa na svetu i malo manje pametnog dečaka na putu kroz istoriju čovečanstva.

O FILMU

Komična avantura „Gospodin Pibodi i Šerman 3D“ sinhronizovana je na srpski jezik. Glavnom junaku – Šermanu, glas pozajmljuje Svetislav – Bule Goncić, prvak pozorišta „Atelje 212“, dok ostalim likovima glas daju glumci: Radoslav Milenković, Jasmina Avramović, Jadranka Bugarski, kao i deca, polaznici škole „Bis“, Marija Simović i Vasa Prvulović, čiji je mentor glumica Dušica Novaković. Režija sinhronizacije ovog filma na srpski poverena je glumcu Draganu Vujiću Vujketu.

Oficijelni sajt

Premijera: 1. mart 2014. godine

Napišite komentar