U trendu

Hit film

Žanr: komedija
Trajanje: 89 min.
Premisa: Znamo da je veliki. Izmerili smo ga.

Glavne uloge:

Kal Pen (Kal Penn), Adam Kembel (Adam Campbell), Dženifer Kulidž (Jennifer Coolidge), Fred Vilard (Fred Willard), Krispin Glover (Crispin Glover), Dejvid Karadin (David Carradine)

Scenario:Džejson Fridberg (Jason Friedberg), Aron Selcer (Aaron Seltzer)
Režija:Džejson Fridberg (Jason Friedberg), Aron Selcer (Aaron Seltzer)

SINOPSIS
Nakon što se nađu zarobljeni u bizarnoj fabrici čokolade, četiri problematična siročeta (iz četiri različita filma) beže u magični svet s lažnim snegom i čudnim bićima. Da bi preživeli, udružuju se s piratima, čarobnjacima i mudrim, ali „napaljenim“ lavom u zajedničkom pokušaju da pobede zlu snežnu „kučku“!
O FILMU
Od autora komedija „Mrak film“ („Scary Movie“) i „Romantična parodija“ („Date Movie“), Džejsona Fridberga (Jason Friedberg) i Arona Selcera (Aaron Seltzer), stiže nova komedija koja parodira filmove iz novije holivudske produkcije. Uloge tumače: Kal Pen (Kal Penn), Adam Kembel (Adam Campbell) i Dženifer Kulidž (Jennifer Coolidge).
Priča prati četvoro ne tako malih siročića: jedno je pronašao kustos u Luvru (gde se šunja albino ubica), drugo begunac iz meksičkog „libre“ rvanja, treće je nedavna žrtva zmija u avionu, a četvrto je „normalan“ član mutantske iks-zajednice. Ova četvorka posećuje fabriku čokolade, gde nabasa na čarobni orman koji ih transportuje u zemlju Gnarniju. Tamo sreću gusarskog kapetana i vredne učenike čarobnjaštva. Između ostalog, udružuju snage i s mudrim, ali „napaljenim“ lavom da bi pobedili zlu belu kučku od Gnarnije. Iz ovog sižea možete zaključiti da je „Veliki hit“ parodija na filmove „Da Vinčijev kod“ („The Da Vinci Code“), „Zmije u avionu“ („Snakes on a Plane“), „Načo libre“ Džeka Bleka, „Pirati sa Kariba“, „Iks-men“, „Hari Poter“ i „Letopisi Narnije: lav, veštica i orman“. Pored ovih filmova, „Veliki hit“ ismeva i nekoliko TV emisija kuće MTV, kao i očigledno nezaobilaznu Paris Hilton (Paris Hilton).
Oficijelni sajt

Na DVD-u: 27. novembar 2007. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.