U trendu

Leo da Vinči: Misija Mona Liza (video)

Žanr: animirani, avantura, porodični, sinhronizovan
Trajanje: 85 min

Glavne uloge u sinhronizaciji:
Milan Antonić, Milena Živanović, Milan Tubić, Đorđe Divjak
Scenario:
Anna Manfio, Francesco Manfio
Režija:
Sergio Manfio

SINOPSIS

Život u gradu Vinci prolazi mirno: mladi Leo je kreativan dečak i avanturista. On je izumeo pokretno vozilo koje može da se kreće po zemlji, u vazduhu i po vodi. Leo da Vinči radi na novim izumima uz pomoć prijatelja Lorenca dok ih njegova simpatija Liza posmatra rugajući im se. Nakon što je uništeno imanje Lizine porodice, njen otac planira da uda svoju ćerku za bogatog ali neprijatnog prosioca. Leonardo sa svojim prijateljem i samom Lizom odlučuje da novac stvore sami. Da bi spasili Lizu od neželjene udaje za plemića, ekipa se upušta u avanturu pronalaženja skrivenog blaga i sukoba sa piratima uz pomoć Leovih genijalnih izuma.

O FILMU

U novom sinhronizovanom crtanom filmu „Leo da Vinči: Misija Mona Liza“ gledaoci će se upoznati sa izumima hrabrog Lea i njegove družine. Glavne uloge tumače sjajni glumci: Milan Antonić (Leo), Milena Živanović (Liza), Milan Tubić (Lorenco), i Darija Vračević (Agnes), Đorđe Divjak (Nikolo), Tomaš Sarić, Branislav Platiša i Marko Marković. Pre nego što je postao poznati univerzalni genije, Leonardo Da Vinči bio je hrabar dečak koji je voleo da otkriva. Priključite mu se u hrabroj potrazi za blagom u novoj sinhronizovanoj avanturi.

Ovo je najveličanstveniji crtani čiju sam junakinju oživela. Inspiracija autorima crtanog je jedan od najvećih umetnika svih vremena, Leonardo da Vinči. Edukativni crtani koji je oživeo osmeh „Mona Lize“. Rekla je Milena Živanović, Liza.

„Leo da Vinči: Misija Mona Liza“ je inventivan crtani film, jer pripoveda jednu veliku avanturu kroz kreativnost i stvaranje. Nije samo puka avantura radi avanture, vec poruka kako kroz nadarenost i talente možeš da nekome pomogneš i učiniš život srećnijim i potpunijim. Pored toga, to je naravno i priča o drugarstvu, požrtvovanosti i ljubavi. Sve ono što čini ili treba da čini život“, izjavio je Milan Antonić, Leo.

Oficijelni sajt: Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa (2018)

Premijera: 15. mart 2018. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar