U trendu

Miloš Branković

Žanr: triler
Trajanje: 90 min.

Glavne uloge:

Miloš Vlalukin, Jovana Stipić, Nada Šargin, Nebojša Milovanović, Andrej Šepetkovski, Petar Božović, Boris Komnenić, Teodora Stanković, Lena Bogdanović, Tanasije Uzunović

Scenario: Nebojša Radosavljević
Režija: Nebojša Radosavljević

SINOPSIS
Ovo je priča o zločinu, kazni i pravdi. Ova poslednja je najveći gubitnik. Miloš Branković je običan mlad čovek, koji samo želi da bude uspešan arhitekta i da voli Aleksandru. Bez razloga postaje predmet maltretiranja ulične bande i žrtva prevare. Život mu se pretvara u noćnu moru. Pokušavajući da uzvrati, ubija nekoliko ljudi. Da li je ubica ili borac za pravdu? Ko je Miloš Branković? Teška priča o zlim vremenima u Srbiji s početka 21. veka.
O FILMU
Film "Miloš Branković" autora Nebojše Radosavljevića pozvan je da učestvuje u takmičarskom programu 29. međunarodnog filmskog festivala "Mostra valencia", koji će biti održan od 14. do 22. oktobra.
Nebojša Radosavljević je režirao film "Miloš Branković" prema scenariju za koji je dobio specijalnu nagradu žirija na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji. Film je nagrađen i nagradom publike na Nacionalnom festivalu u Sopotu i nagradom za najbolju fotografiju na Festivalu "Cinema city" u Novom Sadu.
O REŽISERU
Nebojša Radosavljević (reditelj i scenarista)
Rođen je 21. septembra 1966. u Beogradu. Od 1992. godine profesionalno se bavi režijom i pisanjem scenarija. Do sada je, između ostalog, bio: scenarista i pomoćnik režije u dečjoj seriji Školskog programa RTS-a "Ogledi iz pravopisa", scenarista i reditelj u edukativnoj seriji za Školski program RTS-a "Beograd u muzičkim zbivanjima u dvadesetom veku", scenarista i reditelj nekoliko emisija iz serijala TV Novi Sad "Varošarije", scenarista i reditelj serijala dokumentarnih TV filmova Trećeg kanala RTS-a "Na dve vode", scenarista i reditelj kratkog igranog filma "Devojka iz kabrioleta", koji je prikazan u zvaničnoj selekciji Festivala dokumentarnog i kratkog igranog filma u Beogradu 1995, scenarista i reditelj serije emisija o vizuelnim umetnostima pod nazivom "Vizuelno" u produkciji TV Politika i scenarista i reditelj muzičkih spotova za mnoge domaće rok grupe i soliste (Van Gog, Tap 011, Smak, Generacija 5, Tanja Banjanin, Ana Stanić itd.).
Oficijelni sajt

Premijera: 24. septembar 2008. godine u "Ster" bioskopima u 21 čas

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar