U trendu

Odred otpisanih 3D (video)

Žanr: fantazija, avantura, 3D
Trajanje: 130 min

Glavne uloge: Džered Leto (Jared Leto), Vil Smit (Will Smith), Margo Robi (Margot Robbie), Ben Aflek (Ben Affleck), Viola Dejvis (Viola Davis)
Scenario: Dejvid Ejer (David Ayer)
Režija: Dejvid Ejer (David Ayer)

SINOPSIS

Grupa jedinstvenih superzlikovaca koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutovani su za tajni zadatak vladine službenice Amande Voler (Vajola Dejvis). Pod nazivom Odred otpisanih kreću u pogibeljnu misiju, preopasnu za obične snage bezbednostii i vojske, koja im je dodeljena u zamenu za određene povlastice. Odred otpisanih čine: Flojd Louton-Dedšot, kompjuterski precizan ubica koga u filmu igra Vil Smit, Harli Kvin zlu i surovu do srži igra Margo Robi, zatim tu je El Diablo, bivši vođa njujorških bandi koji može da upravlja vatrom, a koga je na platno maestralno doneo Džej Hernandez, i Džoker iza koga je maestralni Džered Leto.

O FILMU

Svi likovi iz ovog filma imaju jednog glavnog protivnika, a to je Betmen koji ih je i stavio iza rešetaka. Džared Leto je toliko ušao u lik Džokera da je zadržao njegovu gestikulaciju i način govora čak i u pauzama snimanja. Leto je na finalnoj klapi svojim kolegama kupio poklone u stilu Džokera: pacova, prave metke, palicu. Snimanje filma kao i rad sa glumcima bilo je toliko naporno, a reditelj filma Dejvid Ejer toliko zahtevan u smislu zahteva za razumevanje likova da je na setu konstantno bio prisutan psihijatar koji je bio zadužen da pomogne glumcima da prebrode rad.

Film je režirao Dejvid Ejer koji je i autor velikih bioskopskih hitova poput „Dan obuke“, „Paklene ulice“, „S.W.A.T.“, „Bes“, „Teška vremena“ između ostalih. Ovaj reditelj je sam po sebi garancija vrhunskog filma koji je i u „Odredu otpisanih“ pokazao sve svoje kvalitete i napravio film koji se uveliko razlikuje od drugih superherojskih filmova. Reditelj je uporedio ovaj film sa strip verzijom „Dvanaest žigosanih“.

Oficijelni sajt: Suicide Squad (2016)
Premijera: 4. avgust 2016. godine

https://youtu.be/-aSPH6Hc8HQ

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar