Ona mi je sve (video)

Žanr: komedija
Trajanje: 118 min

Glavne uloge: Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), Kejt Hadson (Kate Hudson), Džulija Roberts (Julia Roberts), Džejson Sudekis (Jason Sudeikis), Timothy Olyphant, Hector Elizondo, Dženifer Garner (Jennifer Garner)
Scenario: Tom Hines, Lily Hollander, Anya Kochoff, Matthew Walker
Režija: Geri Maršal (Garry Marshall)

SINOPSIS

Priča o tri majke koje proživljavaju različite situacije u danima pre Dana majki. Slatko, složeno, duhovito i dirljivo – baš kao i mame širom sveta.

O FILMU

Nastavljajući sa svojom tradicijom hitova smeštenih u vreme najomiljenijih praznika, legendarni reditelj Geri Maršal snimio je „Ona mi je sve“ („Mother’s Day“), zabavnu romantičnu komediju o prvoj ljubavi svih na svetu. U najnovijem holivudskom hitu nastupaju brojne zvezde među kojima su: Dženifer Eniston, Kejt Hadson, Džulija Roberts, Džejson Sudekis, koje su akteri povezanih priča o ženama kojima je zajedničko jedno – majke. Majke koje će tek roditi, samohrane majke, maćehe, homoseksualne majke, napuštene i izgubljene majke – ovaj emocionalni film odaje počast svim majkama.

Tokom nedelje pre tog jednog dana u godini kad se slave majke, životi grupe snažnih i nesavršenih žena punih ljubavi, od razvedene majke koja se mora nositi s novom maćehom svoje dece do mlade mame koja traži svoju biološku majku, služiće kao osećajan i humorističan podsetnik da je svaka majka heroj na svoj način. Dok se približava njihov dan, svaka od njih će dokazati snagu majčinske ljubavi u slatkoj, pametnoj, drskoj i seksi proslavi.

Prva zvezda koja je prihvatila ponudu za ulogu u Maršalovom filmu, što joj je četvrti put, bila je Džulija Roberts. Glumi Mirandu, kraljicu sveprisutnog kanala kućne prodaje. Savršene frizure i odeće, Miranda čuva tajnu koja će se otkriti do kraja filma. Dženifer Aniston je preuzela ulogu Sandy, razvedene majke dvoje dece koja se izbezumi kad se njen bivši muž naglo ponovno oženi. Za ulogu Džesi odabrana je Kate Hudson koja se udala za Indijca i rodila mu dete. Ispričala mu je neke stvari o svojim roditeljima koje nisu istinite, a svojim roditeljima nije rekla ništa – ali uskoro će saznati istinu. Poput mnogih hvaljenih Maršalovih filmova i televizijskih serija, film je pun neočekivanih obrta, popraćenih njegovim karakterističnim optimističnim humorom.

„Ona mi je sve“ je treća komedija iz serije filmova ‘Valentine’s Day’ i ‘New Year’s Eve’, koja vam donosi smeh, suze i filmske mega zvezde.

Oficijelni sajt: Mother’s Day (2016)
Premijera: 5. maj 2016. godine

https://youtu.be/JdFFykfpO5A

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.