U trendu

Paklene ulice 6

Žanr: akcija, krimi, triler
Trajanje: 130 min.
Premisa: Svi putevi su doveli dovde!

Glavne uloge:Vin Dizel (Vin Diesel), Pol Voker (Paul Walker), Dvejn Džonson (Dwayne Johnson), Džordana Bruster (Jordana Brewster), Mišel Rodrigez (Michelle Rodriguez), Tajriz Gibson (Tyrese Gibson), Kris Ludakris Bridžis (Chis "Ludacris" Bridges), Elza Pataki (Elsa Pataky)
Scenario:Kris Morgan (Chris Morgan), Gari Skot Tompson (Gary Scott Thompson)
Režija:Džastin Lin (Justin Lin)

SINOPSIS
Otkako su izveli pljačku u Riju, srušili carstvo najvažnijeg čoveka i odneli 100 miliona dolara, naši heroji Dom (Dizel) i Brajan (Voker) živeli su po celom svetu. Međutim, nemogućnost povratka kući i život u bekstvu čini njihove živote nepotpunim. U međuvremenu, Hobs (Džonson) prati organizaciju smrtonosnih vozača, profesionalnih ubica, u preko 12 zemalja. Njihovom vođi (Evans) pomaže drugi čovek organizacije. Ispostaviće se da je to Leti (Rodrigez), Domova ljubav za koju je mislio da je mrtva. Jedini način da se zaustavi ova kriminalna banda jeste da se oni nadmudre na ulici, zbog čega će Hobs zamoliti Doma da okupi svoj elitni tim u Londonu. Isplata? Pomilovanja za sve njih kako bi mogli da se vrate svojim kućama i porodicama.
O FILMU
Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson predvode povratničku ekipu zvezda u novom nastavku svetskog blokbastera zasnovanog na brzim trkama – "Paklene ulice 6". Pre dvanaest godina, mali film pod nazivom "Paklene ulice" – o nelegalnim uličnim trkama u istočnom Los Anđelesu – postao je veliki letnji hit i zaradio 207 miliona dolara.
Pre dve godine, peti deo ovog serijala imao je najveće otvaranje u istoriji "Univerzala", a na blagajnama je ukupno zaradio 209 miliona dolara u Americi i još 625 u svetu! Sada, kada je serijal zaradio neverovatnih milijardu i po dolara, iščekivanja publike i fanova graniče se s groznicom. Čak i u Holivudu, sama prilika da se radi na šestom nastavku neke franšize izuzetno je redak slučaj i sama ta činjenica ove filmske stvaraoce stavlja pred jedno od najvećih iskušenja u njihovom životu, baš kao i junake ovog filma.
Iako je svaki film bivao sve veći, serijal je ostao veran korenima. Vratolomije su sve luđe, lokacije egzotičnije, ali uspeh je tu zahvaljujući tome što publika uvek ima razlog da se poistoveti s likovima i zato što je uvek prisutan duh svega onoga što publika voli kod ovih filmova. Sada su tu Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson da predvode sve najveće zvezde franšize u njihovom povratku u svet "Paklenih ulica" u svojoj šestoj i dosad najluđoj "vožnji", a ulog je veći nego ikada do sada! S njima su fanovima najdraži: Mišel Rodrigez, Džordana Bruster, Tajriz Gibson, Kris Ludakris Bridžis, Sung Kang, Džon Ortiz, Gal Gado i Elza Pataki, kojima se pridružuju Luk Evans i Đina Karano.
Nakon što su Dom (Dizel) i Brajan (Voker) organizovali akciju u Riju od koje je ekipa zaradila 100 miliona dolara, naši junaci su se raštrkali po celom svetu. Ipak, i pored toga, nemogućnost da se vrate kući utiče na svakog od njih. Život u bogatstvu i miru nikome od njih nije dovoljan. U međuvremenu, Hobs (Džonson) pokušava da uhvati ekipu veoma veštih i smrtonosnih plaćenika koje predvodi Oven Šo (Evans). Ono što će dva tima neverovatnih sposobnosti dovesti do konflikta jeste činjenica da je Domova već prežaljena ljubav, Leti, sada u ekipi "bondovskog" zločinca. Jedini način da budu zaustavljeni je da ih Domova družina savlada na ulici, i zbog toga Hobs u pomoć zove Doma. Nagrada? Svi članovi Domove i Brajanove ekipe biće pomilovani, a njihove porodice imaju šansu da opet budu na okupu.
Tu je i Džastin Lin, kao režiser i izvršni producent, koji je režirao poslednja tri nastavka. On predvodi tim koji stvara svu magiju "Paklenih ulica" uz pomoć direktora fotografije Stivena Vindona, montažera Kristijana Vagnera i Keli Macumoto, kostimografa Sanje Milković Hejs, scenografa Jana Relvsa i kompozitora Lukasa Vidala.
Oficijelni sajt

Premijera: 18. maj 2013. godine u bioskopima "Cineplexx"

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar