U trendu

Pisma Juliji

Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 105 min.
Premisa: Verujete li u drugu šansu za pravu ljubav?

Glavne uloge: Amanda Sifrid (Amanda Seyfried), Gael Garsija Bernal (Gael Garcia Bernal), Marsija de Bonis (Marcia DeBonis), Đordano Formenti (Giordano Formenti), Milena Vukotić, Vanesa Redgrejv (Vanessa Redgrave), Franko Nero (Franco Nero), Oliver Plat (Oliver Platt)
Scenario:Hoze Rivera (Jose Rivera), Tim Salivan (Tim Sullivan)
Režija:Gari Vinik (Gary Winick)

SINOPSIS
Mlada Amerikanka putuje u Veronu, grad legendarne ljubavi Romea i Julije. Tamo se pridružuje grupi volontera koja odgovara na pisma Juliji u kojima se traže ljubavni saveti. Posle odgovora na pismo iz 1951. godine, ona inspiriše ženu koja ga je napisala da doputuje u Italiju u potrazi za svojom izgubljenom ljubavlju. Splet čudnih okolnosti doneće u živote obe žene romansu kakvu nikada nisu mogle ni da zamisle.
O REŽISERU
Gari Vinik (reditelj)
Režirao je sledeće filmove: "Curfew", "Out of the Rain", "Sweet Nothing", "The Tic Code", "Sam the Man" i "Tadpole", za koji je 2002. godine dobio nagradu za najbolju režiju na Sandens filmskom festivalu. Kao producent našao se u sledećim filmovima: "Final", "Chelsea Walls", "Tape", "Women In Film", "Ten Tiny Love Stories", "Personal Velocity", "Kill the Poor", "Pieces of April", "November", "Pizza" i u Vendersovom filmu "Land of Plenty". Od komercijalnijih filmova kojima je stekao širkou popularnost režirao je filmove "Danas 13, sutra 30" (2004) i "Šarlotina mreža" (2006), kao i film "Kad neveste zarate" (2009).
Oficijelni sajt

Premijera: avgust 2010. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.