U trendu

Poslednji lovac na veštice

Žanr: akcija, avantura, fantazija
Trajanje: 106 min.

Glavne uloge: Vin Dizel (Vin Diesel), Rouz Lesli (Rose Leslie), Elajdža Vud (Elijah Wood), Majkl Kejn (Michael Caine)
Scenario: Kori Gudman (Cory Goodman), Matt Sazama
Režija: Brek Ajzner (Breck Eisner)

SINOPSIS

Moderan svet krije mnoge tajne, ali ona najzanimljivija od svih je da veštice još uvek žive među nama. One su zlokobna natprirodna bića koja žele da oslobode Crnu Smrt na svet. Vojske lovaca na veštice borile su se protiv neprirodnog neprijatelja širom zemaljske kugle tokom vekova. Jedan od njih je Kolder, odvažni ratnik koji je uspeo da ubije svemoćnu Kraljicu veštica, ubivši usput i njene sledbenike.

U trenucima pre smrti, Kraljica je proklela Koldera vlastitom besmrtnošću, te mu zauvek oduzela mogućnost da se udruži sa voljenom ženom i kćeri u sledećem životu. Danas je Kolder jedini lovac koji je preostao. Proveo je vekove loveći zalutale veštice tugujući za svojim voljenima. Ono što Kolderu nije poznato je da je Kraljica veštica vaskrsnula i traži osvetu za svog ubicu, spremajući epsku bitku koja će odlučiti o opstanku ljudske vrste.

O FILMU

Vin Dizel nalazi se u ulozi besmrtnog Koldera, a uz njega se u filmu nalaze i Majkl Kejn, Elajdža Vud i Rouz Lesli. Reditelj filma je Brek Ajzner a scenario su napisali Melisa Valak i Kori Gudman.

Oficijelni sajt: The Last Witch Hunter (2015)

Premijera: 22. oktobar 2015. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar