U trendu

Snežna kraljica 3: vatra i led 3D (video)

Žanr: animriani, sinhronizovan, 3D
Trajanje: 80 min
Zemlja porekla: Rusija

Glavne uloge u sinhronizaciji: Bojan Perić, Tomaš Sarić, Marko Marković, Jelena Trkulja, Ivan Jovčić
Scenario: Andrey Korenkov, Robert Lence
Režija: Aleksey Tsitsilin

SINOPSIS

Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, Gerda još uvek ne može pronaći mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno okupi celu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i na tom putu oni će se susresti s novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu.

O FILMU

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita „Snežna kraljica“ vodi nas na magično putovanje u ledeno carstvo. Najnoviji deo stare bajke o Snežnoj Kraljici „Snežna kraljica 3: vatra i led“ naći će se na repertoaru domaćih bioskopa. Bajka o večnoj borbi dobra i zla dobija nove oblike u ovom animiranom filmu koji je sinhronizovan na srpski jezik.

Film „Snežna kraljica 3: vatra i led“ donosi nam glas jednog od najpopularnijih mladih glumaca Bojana Perića, koji se pridružio glumačkoj ekipi koju čine Tomaš Sarić, Marko Marković, Jelena Trkulja i Ivan Jovčić. Perić u ovom hit ostvarenju tumači ulogu princa Rolana, a glavna partnerka mu je Iva Stefanović, koja tumači ulogu Gerde.

Oficijelni sajt: The Snow Queen 3: Fire and ice (2016)
Premijera: 12. januar 2017. godine

https://youtu.be/3TOxYwRssaM

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.