U trendu

Spajdermen se vraća: Izašao trejler za novi film (video)

Filmski studio Sony Pictures objavio je prvi trejler novog superherojskog filma Spider-Man: No Way Home. U pitanju je dvadeset sedmi film iz Marvelovog filmskog univerzuma, u kome je Spajdermen ponovo Tom Holand.

Njemu će u ovom filmu društvo praviti Benedikt Kamberbeč, u ulozi Doktora Strejndža, a svoje role iz prethodna dva filma o popularnom superheroju će ponoviti Zendaja, Marisa Tomej, Džon Favro i Džejkob Batalon.

Trejler nam otkriva da je Piter Parker teško nosi sa činjenicom da sada svi znaju da je on Spajdermen. Javnost je došla do ovog saznanja zahvaljujući Kventinu Beku, poznatom i kao Misterio, glavnom negativca iz prošlog dela sage o popularnom Marvelovom superheroju.

Parker se obraća Doktoru Strejndžu i moli ga da uz pomoć svojih moći učini da svi zaborave pravi identitet Spajdermena. To će, međutim, dovesti do nepredviđenih posledica i naši junaci će biti prinuđeni da se suoče sa problemom multiverzuma, o kome čovečanstvo zna veoma malo.

Spider-Man: No Way Home režirao je Džon Vots po scenariju Krisa Makene i Erika Somersa. Film stiže u svetske bioskope 17. decembra.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.