Ubica u meni

Žanr: krimi, drama, triler, vestern
Trajanje: 109 min.

Glavne uloge:Kejsi Aflek (Casey Affleck), Kejt Hadson (Kate Hudson), Džesika Alba (Jessica Alba), Ned Biti (Ned Beatty), Sajmon Bejker (Simon Baker), Bil Pulman (Bill Pullman)
Scenario:Džon Kuran (John Curran), Džim Tompson (Jim Thompson)
Režija:Majkl Vinterbotom (Michael Winterbottom)

SINOPSIS
Film "Ubica u meni" Majkla Vinterbotoma govori o privlačnom, šarmantnom i povučenom zameniku šerifa iz malog grada, Luu Fordu. Lu ima gomilu problema. Probleme sa ženama. Probleme sa sprovođenjem zakona. Stalni rast broja ubistava u zapadnom Teksasu, na teritoriji koja je pod njegovom nadležnošću. Problem je i činjenica da je sadista, psihopata i ubica.
O FILMU
Zasnovan je na priči Džima Tompsona, legendarnog pisca krimi-romana.
O REŽISERU
Majkl Vinterbotom (režiser)
U proteklih 13 godina režirao je 16 filmova. Tri njegova filma – "Welcome to Sarajevo", "Wonderland" i "24 Hour Party People", nominovana su za Zlatnu palmu na festivalu u Kanu.
Publika beogradskog Festivala autorskog filma prethodnih godina imala je priliku da gleda Vinterbotomove filmove "9 pesama" ("9 songs"), priču o dvoje ljubavnika ispričanu kroz njihov seksualni život i muzičke koncerte koje posećuju, kao i "Put u Gvantanamo" ("The Road to Guantanamo"), priču o trojici nevinih zatvorenika zloglasnog američkog zatvora za teroriste.
Iz njegove filmografije izdvajamo i filmove: "A Mighty Heart", "Butterfly Kiss", "The Claim", "The Shock Doctrine".
Oficijelni sajt

Premijera: 16. septembar 2010. godine u bioskopu "Kolosej"

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.