U trendu

Zaleđeno kraljevstvo – praznik s Olafom (video)

Žanr: kratki, animirani, avantura
Trajanje: 22 min

Glavne uloge u sinhronizaciji:
Stefan Bundalo, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Ivan Bosiljčić, Marko Gvero, Srđan Čolić i Matija Mazić
Glavne uloge:
Josh Gad, Idina Menzel, Kristen Bell, Chris Williams
Scenario:
Chris Buck, Jennifer Lee, Jac Schaeffer
Reditelj sinhronizacije:
Jana Maričić
Režija:
Stevie Wermers-Skelton, Kevin Deters

SINOPSIS

Ovog puta Olaf se udružuje sa Svenom u veseloj misiji. Njih dvojica prečešljaće kraljevstvo uzduž i popreko kako bi pronašli najlepši praznični običaj i spasili prvi Božić za svoje prijatelje. Ali, ispostaviće se da su običaji veoma lični i da je ono što čuva jedna porodica, za drugu čudno. Zato će Olaf zgrabiti sve što može da bi usrećio svoje prijatelje.

O FILMU

Zahvaljujući magiji iz Diznijevog studija, pred praznike koji nam stižu, vratićemo se u Arendel, u novoj animiranoj dvadesetjednominutnoj avanturi „Zaleđeno kraljevstvo – praznik s Olafom“ („Olaf’s Frozen Adventure“). Uz četiri potpuno nove i originalne pesme, imaćemo priliku da na bioskopskim platnima ponovo vidimo omiljene likove koje smo upoznali 2013. godine, u Oskarom nagrađenom i najgledanijem ikada animiranom filmu „Zaleđeno kraljevstvo“ („Frozen“).

U sinhronizaciji ove nove divne avanture učestvovali su poznati glumci: Stefan Bundalo, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Ivan Bosiljčić, Marko Gvero, dok su numere izvodili: Aleksandar Sedlar, Lejla Hot, Jelena Gavrilović i Ivan Bosiljčić.

Oficijelni sajt: Olaf’s Frozen Adventure (2017)

Premijera: 30. novembar 2017. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.