Zimska priča

Žanr: drama, porodičnni, misterija
Trajanje: 118 min.
Premisa: Ovo nije istinita priča, ovo je istinita ljubav

Glavne uloge:Kolin Farel (Colin Farrell), Džesika Braun Findli (Jessica Brown Findlay), Rasel Krou (Russell Crowe), Vil Smit (Will Smith), Dženifer Koneli (Jennifer Connelly)
Scenario:Akiva Goldsman (Akiva Goldsman), Mark Helprin (Mark Helprin) – roman
Režija:Akiva Goldsman (Akiva Goldsman)

 

SINOPSIS

Kada je Piter Lejk (Kolin Farel) kao dečak 1895. godine stigao u Njujork, nije znao koliko će njegov život biti dug i složen, niti koliko će drugih života dotaći na sasvim poseban način. Čudo koje nosi u sebi namenjeno je posebnoj duši, posebnom životu koji samo on može spasti, samo ako poživi dovoljno dugo da je pronađe. On je vrhunski lopov koji nije očekivao da će neko ukrasti njegovo srce. To je uspelo lepoj Beverli Pen (Džesika Braun Findli), međutim, put do njihove ljubavi nije posut ružama. Piteru je za petama njegov bivši mentor, demonski Perli Soms (Rasel Krou). Pobednik će dobiti sve, a gubitnik će biti proklet. Piteru treba čudo, a samo će vreme pokazati da li se ono može i dogoditi…

O FILMU

„Zimska priča“ je priča o čudu, isprepletenim sudbinama i večnoj borbi dobra i zla, sa prvoklasnom glumačkom ekipom. Radnja je puna čudesnih događaja, prava ljubavna bajka. Scenario i režiju potpisuje Oskarom nagrađivani scenarista Akiva Goldsman („Blistavi um“), a film je zasnovan na romanu Marka Helprina.

Oficijelni sajt

Premijera: 13. februar 2014. godine

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.