Novi datumi nastupa grupe „Faith No More“

Malo-malo pa "skoknem" na zvaničan sajt Egzita. Čisto da vidim šta je novo. Ma, neću da lažem. Nema dana a da se ne ponadam da ću tamo naći ono što dugo priželjkujem. Priča se lagano zaokružuje, sumiraju se dosadašnji rezultati, kompletira se spisak. A njih nema, pa nema. Zaista sam verovao, nadao se… I još uvek mislim da je moguće. Odem i na njihov sajt, ne bih li tamo zatekao čudo. Ništa zasad. Nada poslednja umire.
Raduje me jedna činjenica. Na zvaničnom sajtu grupe "Faith No More" zasad je rezervisan početak juna i kraj avgusta. O julu, kada se Egzit i održava, nema još ni reči. Znači, još uvek su slobodni. Pa dobro, dajte meni Patonov broj telefona, zvaću ga ja ako je vama neprijatno. Videli smo se mi nedavno u SKC-u, doći će on zbog mene sigurno.
Kad smo već ovde, podelićemo s vama nekoliko novih informacija. Pre svega podsećanje. Grupa "Faith No More" prestala je s radom, na žalost cele moje generacije, još 1998. godine. Uzalud smo čekali da se desi čudo. Čak smo i omatorili u tom našem čekanju. Ipak, nedavno je objavljena senzacija da se bend ponovo okupio kako bi nastupao tokom leta, i to isključivo u Evropi. Verujem da su neki sa slabim srcem ovu vest dočekali uz lekove, a mi ostali, šta smo mogli drugo da poželimo nego da ih vidimo na Egzitu.
No, dobro, zasad je bilo potvrđeno učešće na čuvenom festivalu "Download" 12. juna. U međuvremenu stižu nove potvrde. Saznali smo da će grupa nastupiti na Ostrvu još i na festivalima u Redingu 28. avgusta i u Lidsu 30. avgusta. Pored toga, "Faith No More" će u avgustu podsetiti svoje fanove na dobra stara vremena i na festivalu "Pukkelpop" (20. avgusta), zatim na festivalu "Highfield" u Erfurtu (22. avgustu), na festivalu "Area 4" u Overhauzenu (23. avgusta) i u Parizu (29. avgustu). A nama ostaje samo da čekamo. I s uzdahom i setom da čitamo članke iz arhive. Ili, jednostavno, put pod noge i pravac, recimo, Pariz.
Iz naše arhive

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike