U trendu

Zla kob porodice Prisli

Liza Meri Prisli, jedino dete legende rokenrola Elvisa, umrla je u 54. godini, saopštila je danas njena majka.

„Teška srca moram da saopštim poražavajuću vest da nas je napustila moja prelepa ćerka Liza Mari“, rekla je Prisila Prisli. Liza Meri, takođe pevačica, hitno je prebačena u bolnicu ranije u četvrtak. Američki mediji navode da je imala srčani zastoj. Pronađena je beživotna u svom domu u Kalabasasu u Kaliforniji, rekli su izvori američkom portalu TMZ.

„Bila je najstrastvenija, najsnažnija žena koju sam poznavala“, rekla je Prisila Prisli. Njena majka nije dala detalje o mogućem uzroku smrti.

Ovo je samo nastavak preranih smrti u ovoj porodici, s obzirom da joj je otac umro u 42. godini života, a sin Bendžamin Kio se ubio u 27. godini života. Kako su tada preneli mediji, Bendžamin se zaključao u kupatilu u porodičnoj vili u Kaliforniji, a policija je razvalila vrata i pronašla njegovo beživotno telo. Da podsetimo, Kio je bio sin Lise Mari Prisli i muzičara Denija Kio. Upravo je njen bivši suprug Deni Kio, koji takođe živi na imanju, pokušao da reanimira Lisu Meri. Hitna pomoć stigla je ubrzo potom i prebacila je u bolnicu, ali nisu uspeli da je povrate u život.

Liza Meri Prisli poslednji put je viđena u javnosti u utorak uveče na dodeli Zlatnih globusa na Beverli Hilsu. Zajedno sa majkom, plakala je dok su gledale kako Ostin Batler prima nagradu za najboljeg glumca za portret njenog oca, Elvisa Prislija. Tokom emotivnog govora, glumac se zahvalio porodici Prisli na pomoći tokom snimanja filma.

Zanimljivo, ali još pre par godina objavljena je knjiga “Elvis: Predoređen da umre mlad” u kojoj autorka Seli Hodel tvrdi su Elvisa ubili loši geni. Naime, Elvis je vukao „genetsku predispoziciju na bolesti od majčinih roditelja“. Hodel, inače istoričarka, tvrdi da nije slučajno što je pevačeva majka preminula u 46. godini, a on u 42. Ili što su rođaci sa majčine strane svi umrli relativno rano, među njima i trojica ujaka.

Prerana smrt Lise Mari Prisli možda je samo nastavak ove loše, genetske linije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.