Prodigy na EXIT-u!

Čelni ljudi Exita, osnivač i direktor Dušan Kovačević i programski direktor i suosnivač festivala Ivan Milivojev uspeli su da nagovore članove benda The Prodigy Kita Flinta, Maksima Rijalitia i Lijama Hauletada da svrate u Srbiju tokom svoje poslednje svetske turneje, prenose mediji.

Sa ciljem da ispune želju velikog broja ljubitelja muzike u Srbiji, Kovačević i Milivojev uputili su se pre nekoliko dana u Austriju gde The Prodigy nastupa na velikom „Snowbombing festivalu“, kako bi pokušali da dobre decenijama negovane odnose sa tom grupom iz Engleske iskoriste i ubede ih da ove godine ipak učestvuju na Exitu, festivalu za koji su svetskim medijima sami kazali da im je najmiliji od svih na planeti.

Ovaj zadatak nije bio nimalo lak jer je bend bukiran za čak tri od moguća četiri dana Exit festivala i to na par hiljada kilometara od Petrovaradinske tvrđave.

The Prodigy postoje 25 godina, a sa poslednjim albumom „The Day is My Enemy“, po šesti put uzastopno su se našli na prvom mestu britanske liste najprodavanijih albuma, što nijednom bendu osim legendarnih Bitlsa, nije pošlo za rukom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.