U trendu

Aca Lukas otvoreno: Evo šta mi je bivša supruga radila u kući

Pevač Aca Lukas ovih dana je u žiži domaće javnosti od onog trenutka kada je njegova bivša supruga Sonja Vuksanović prijavila da ju je pretukao.

Tokom gostovanja u Jutarnjem programu Aca Lukas je izjavio da nije ni pipnuo Sonju Vuksanović, kao i da on nije nasilnik i ženomrzac.

„Pipnuo je nisam. Da ima nečega, da sam nešto uradio, sve može da se dokaže. Odgovorno tvrdim, gledam ljude u oči, pipnuo nisam svoju suprugu tog dana. Nisam je udario nikada u životu od kad smo zajedno“, rekao je Lukas.

Na pitanje zašto je priznao krivicu, a nije ništa uradio, dao je odgovor:

„Priznao sam krivicu iako je nisam ni pipnuo. Nisam je ni gurnuo ni udario! Nikada ruku nisam na nju podigao, ni na bilo koju drugu ženu, niti ću to ikada uraditi! Pa zamisli da sam otišao u pritvor, živog bi me mediji razapeli“, rekao je Lukas i dodao da mu je Sonja namestila ovaj skandal.

Međutim ono što je interesantno, i što je nas je zaintrigiralo je Acina izjava da se svojevremeno suočavao sa čudnim i nesvakidašnjim stvarima u svojoj kući od strane svoje bivše žene.

„Ja nisam baba Vanga niti sam prorok, mada bih voleo da jesam. Mada suočavao sam se i sa takvim stvarima, neka prskanja po kući i repovi ispod jastuka. Ima Sonja jednu drugaricu, pevačicu koja se vodi time. Jednom sam je video da prska po vratima nekom vodom! Pošto ja nisam prorok, videćemo šta će sutra da bude“, prenose mediji.

1 komentar
  1. Miroljub

    Demonizovani, opsela ih crna magija preko konzumiranja droge!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike