U trendu

Anđelina i Bred još uvek su u braku: „Oko jedne stvari ne mogu da se dogovore“

Iako se ljubav Anđeline Džoli i Bred Pita završila još 2016. godine, nekadašnji par još uvek zvanično nije razveden, a navodno ne mogu da se dogovorie oko raspodele imovine.

„Oboje žele da nastave sa svojim životima i ne žele više da budu u braku“, rekao je izvor za The Blast, koji je otkrio i da bivši supružnici sada razmišljaju o novom pristupu razvodu.

Par, koji je u braku bio više od deset godina i imaju šestoro dece zajedno, navodno se sastao nekoliko puta poslednjih meseci kako bi finalizirali detalje razvoda, ali bez mnogo uspeha.

The Blast piše i da je sastanak u septembru prošle godine o deci prošao dobro; raspravljali su o planovima za njihovo odgajanje „To je prvi put da su zaista seli i pokušali nešto da reše od grupne terapije s decom“, rekao je izvor za Entertainment Tonight u to vreme i dodao da će se Džolijeva i Pit držati dogovora postignutom na sudu.

Nasuprot tome, sastanak u januaru nije dao nikakve rezultate, a sudeći po izveštajima, glavna prepreka razvodu glumaca je raspodela finansija i imovine.

1 komentar
  1. Anonimni

    Koji botoks. Čelo joj bez bore i bez pore, ko plastika…

Napišite komentar