U trendu

Bila je megazvezda 90-ih, a sada je prvi put viđena posle 12 godina i niko je nije prepoznao

Proglašavana je za jednu od najlepših žena javne scene, a slavna glumica nedavno je posle duge pauze viđena u javnosti i gledaoci poručuju da više ne liči na sebe.

Bridžit Fonda povukla se iz glume 2002. godine, a posle duge pauze konačno je viđena u javnosti. U sredu je fotografisana u Los Anđelesu i reakcije su burne. Bridžit Fonda nosila je nadimak „Holivudska sirena“, a poslednji put je neka njena fotografija viđena 2009. godine. Naravno, vreme svima prolazi istom brzinom, što uključuje i Bridžit koja danas ima 58 godina.

Ništa čudno, rekli bi mnogi, ali ne i komentatori na internetu koji su puni otrovnih komentara nakon što su objavljene navodno njene nove fotografije.

„Izgleda prokleto užasno“, „Jeste li vi sigurni da je to zaista ona? Šta se desilo onakvoj lepotici?“, „Evo, već pola sata sedim i upoređujem slike i i dalje mi je neverovatno da je to ona!“, „Komentari su zaista užasni, ali ovo je možda trgne da se dovede u red“, „Pa, makar vidimo čime se bavi sad u penziji…grickalicama i slatkišima“, samo su neki od komentara.

Bridžit Fonda, poznata po brojnim ulogama u kultnim filmovima poput Tarantinovog Džeki Braun ili Kuma III, posvetila se porodici i povukla se iz glume. U braku je sa Denijem Elfmanom sa kojim ima sina Olivera (17).

Bridžit inače potiče iz poznate glumačke porodice – otac joj je Piter Fonda, tetka joj je Džejn Fonda, a deda joj je Henri Fonda. Ipak, ona je rešila da odstupi sa pozornice i povuče se iz javnosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar