U trendu

Dok je Kejsi Aflek primao nagradu, slavna oskarovka postala junakinja mnogih (video)

Kejsi Aflek osvojio je Oskara za najboljeg glavnog glumca u filmu „Manchester by the Sea“, ali mnogi smatraju da do toga nikako nije trebalo da dođe zbog nedavnih optužbi za silovanje. Među njima je i glumica Bri Larson koja je Afleku uručila nagradu.

Bri, koja se već godinama bori za prava žrtava seksualnog zlostavljanja i jedna je od najglasnijih holivudskih zvezda po tom pitanju, nevoljno je pročitala Aflekovo ime i odbila da mu aplaudira nakon govora. Zbog toga je postala hit na internetu i prava junakinja u očima mnogih.

https://www.youtube.com/watch?v=sTTp8jxdXTw

Bri Larson je prošle godine osvojila Oskara za ulogu u filmu „Soba“, gde je glumila ženu koja je pretrpela zlostavljanja, a dugo se pričalo i o tome kako je zagrlila sve žrtve seksualnog zlostavljanja koje su bile u dvorani.

Mnogi tviteraši i tviterašice su nakon Aflekove pobede prokomentarisali da on nakon optužbi koje su se protiv njega pojavile 2010. godine uopšte nije trebao da dobije Oscara, već da je trebalo da bude potpuno izbačen iz industrije, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike