U trendu

Dženifer Lopez progovorila o zlostavljanju

Pevačica i glumica Džnifer Lopez (Jennifer) podržala je pokret #Metoo i otkrila da je i sama bila žrtva.

– Nisam bila zlostavljana na načine na koje su zlostavljane pojedine žene, ali mi je jedan reditelj rekao da skinem majicu i pokažem mu grudi. Da li sam to uradila? Nisam – rekla je Lopez za „Harper’s bazar“.

Lopez je rekla da je reč o poznatoj osobi iz sveta filma, ali nije želela da otkrije ko je u pitanju.

Rekla je takođe, da se plašila da mu se suprotstavi zato što je to moglo da utiče na njenu karijeru, ali je bila svesna da takvo ponašanje nije ispravno.

– Kada sam progovorila, bila sam prestravljena. Sećam se da mi je srce lupalo i da sam razmišljala ‘“Šta da radim? Ovaj čovek treba da me zaposli.“ Bio je to jedan od mojih prvih filmova. Ali znala sam da je takvo ponašanje loše. Moglo je da bude i drugačije. Međutim, verujem da je Bronks iz mene progovorio: „Ne, neću da trpim ovo“ – rekla je Lopez.

4 komentara
 1. Vera

  ja sam radila silne godine….bila na terenima…obišla svet i niko me nikada nije sexualno maltretirao….ali smatram da muškarac ima pravo da traži a ja da prihvatim ili odbijem….

 2. Deda

  Tesko je poverovati da su sve poznate, i na neki nacin mocne, zene bile zlostavljane. I sve vreme su cutale! sta ji je tek sa anonimnim zenama?

 3. bambi

  Ja ne znam, stvarno, da budem iskren, da li ima jedna jedina americka, latinoamericka, meksicka, evropska ili cak i nasa nazovi pevacica koja na isti fazon ne dobija poene od javnosti. Ispade da od Madone, preko Dzenifer, pa sve do ovih nasih smejurija, sve redom zlostavljene pre ili kasnije. Neverovatno. Pa ovo je toliko smesno i jadno da prosto ne mogu a da se ne nasmejem. Ali dobro. Ako taj fazon prolazi, i ako mogu da dobiju sazaljene odnosno pare od naivne javnosti, sto da ne iskoriste. Dokle god bude ovaca, bice i sisanja.

  1. mmm

   grešiš,a tek kada bi mi obične žene progovorile.I treba da se priča.što više,jer nemate pojma koje je to ohrabrenje za žene.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike