Evo zašto je srpska glumica izabrala Los Anđeles: Srbija je prelepa zemlja ali…

Glumici Mariji Karan je drago što boravi u Srbiji zbog poslovnih obaveza, ali ne planira da se vrati da živi. Nakon nekoliko godina pauze, kada je reč o domaćim serijama, Marija Karan sa zadovoljstvom je prihvatila novu ulogu u kriminalističkoj seriji. Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović ispričaće nam uzbudljivu i emotivnu priču o Beogradu danas iz jednog posebnog dorćolskog ugla.

Board paddling #caliboy #17monthsold

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on

– Nažalost, dok je snimanje u toku, ne smem da pričam o seriji niti o mojoj ulozi. Mogu samo da kažem da sam presrećna što ponovo snimam u Srbiji i što imam priliku da radim sa divnom ekipom na jednom odličnom projektu – rekla je Marija Karan.

Cuddle, Laugh and Love! We do ! ❤️❤️#marcoleo

A post shared by Marija Karan (@marakaran) on

Na pitanje da li bi mogla ponovo da živi u Srbiji, Marija je bila iskrena.

– Srbija je prelepa zemlja, i to je moja domovina. Volela bih da je to zemlja perspektive i budućnosti, onda bi to sigurno bila destinacija broj jedan da se živi u Evropi – rekla je ona, kojoj je po svemu sudeći lepše u Los Anđelesu. Kako kaže, najviše vremena provodi sa sinom Markom Leom.

– Biti mama je najlepše osećanje na svetu. Radujem se svaki put kad me moj sin oslovi tako – naglasila je ona, a prenose beogradski mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike