U trendu

Glumica otkrila jednostavnu vežbu koja joj je pomogla da izgubi 35 kilograma

Nekada omiljena bucka Holivuda smršala je preko 35 kilograma, a nove fotografije pokazuju da je sada brojka možda i veća.

Glumica se na ovaj korak odlučila iz zdravstvenih razloga, a najviše kako bi povećala svoje šanse da postane majka, ali nedavno je otkrila da je malo ko iz njene okoline i ekipe podržao njenu odluku jer su mislili da je niko neće zaposliti kad izgubi kilograme.

Ali to je nije pokolebalo, a od pre nekoliko nedelja se šuška da je konačno ušla u romantičnu vezu s 10 godina mlađim teniserom Matom Ridom od kojeg se u poslednje vreme ne odvaja. Ne samo da su viđeni u romantičnim izlascima, već i redovno zajedno treniraju, a glumica je sada konačno otkrila tajnu svog izgleda za Dejli Mejl. Kako kaže, svoj ogroman gubitak kilograma duguje jednostavnoj vežbi koju je svakodnevno praktikovala i za koju vam nije potrebna teretana niti posebna oprema.

U pitanju je hodanje, koje joj je savetovao lekar u medicinskom centru, jer je to bio način da se pokrene, da bude na otvorenom, ali i da se zglobovi ne naprežu previše, što se često događa kada ljudi iznenada počnu da treniraju.

„Lekar mi je rekao: ‘Rebel, najbolji način da izgubite neželjenu kilažu je jednostavno hodanje'“, objasnila je.

‘Ne mora da bude visokog intenziteta, ne mora da bude uzbrdo, samo umereno hodanje sat vremena dnevno. A ako to možete da uradite, za vas, za svoj tip tela, to je zapravo najbolji način da izgubite neželjene kilograme’, kaže Rebel.

Glumica je rekla i da joj je žao što je čekala 40 godina da počne zdravije da živi, a potom dodala:

‘Svako može da krene u šetnju. Prvo kratku, pa sve duže i duže, da pijete više vode i budete konstantni u stvarima koje poboljšavaju život. Nikad nije kasno za početak s tim, verujte mi.’

Otkrila je i da se nije držala posebne ishrane, ali da je izbacila šećer i grickalice, a nedavno je komentarisala da joj je sporo žvakanje pomoglo na putu da se ne vrati prejedanju.

Posvetila se i zdravoj ishrani i fokusirala se na hranu s visokom udelom proteina.

‘Ponosna sam sebe’, rekla je Rebel. Na putu do gubitka kilograma pomogao joj je i trener Jono Kastano, koji je rekao da je glumica od vežbanja uspela da napravi zabavu. Ona je otkrila i četiri ključna faktora koja su joj pomogla da konačno dođe do cilja.

‘Dovoljno sna, šetnja, pravilna ishrana i ispijanje vode, to je ključ’, rekla je glumica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar