Kejt Bekinsejl podržala Krisi Tajgen i otkrila svoju tajnu čuvanu 19 godina (foto)

Prošle sedmice 34-godišnja Krisi Tajgen sa svojim obožavaocima na Instagramu podelila je najbolnije trenutke u kojima je otkrila kako je u petom mesecu trudnoće izgubila treće dete, malenog dečaka kojeg su nazvali Džek.

Od tada se nižu prozivke na njen račun, a nekima je upravo ona bila okidač da mnoge žene ispričaju svoju traumu kroz koje su prošle.

View this post on Instagram

Having a whale of a time

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

47-godišnja Britanka odlučila je da iskoristi svoj službeni Instagram profil kako bi stala u obranu Krisi Tajgen i Džona Legenda, pa je tom prilikom otkrila kako se ona sa svojom boli borila sama, u svoja četiri zida.

– Primetila sam da ljudi kritikuju Krisi Tajgen jer je odlučila da podeli najintimnije fotografije snimljene u trenutku kada je izgubila dete. Kao da postoji neki protokol kojeg se trebate pridržavati, bolno je gledati ljude koji ne poznaju nju ni njenu porodicu koji govore kako se ona trebala ponašati – napisala je Kejt i dodala:

– Pre nekoliko godina izgubila sam bebu u 20. nedelji trudnoće. Uspela sam čuvati vest da sam trudna i na kraju sam se slomila, a niko pojma nije imao o tome. Postoji ta tuga, stid, ali i šok koji dođu s ovakvim stvarima, ali i slomljeno srce dok se život za vas nastavlja. Nakon gubitka vaše se telo nastavlja ponašati kao da je dete živo. Mleko vam dođe, a s njime nemate koga nahraniti. To su najbolniji i najrazorniji trenuci, posebice ako nemate uz sebe osobu koja vam je najveća potpora, koju je Krisi imala.

Kate je potom poslala podršku i svim ženama i parovima koji su prošli isto što i ona i Krisi Tajgen i koje su tugovale u tišini, a kojih je mnogo, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.