Manekenka i pevač izgubili bebu, objavili potresne fotografije iz bolnice

Manekenka Kristi Tajgen i njen suprug, muzičar Džon Ledžend doživeli su sinoć tragičan gubitak bebe u petom mesecu. Tužnu vesti Krisi je objavila na društvenim mrežama uz fotografije iz bolnice. Naime, 34-godišnja manekenka je početkom nedelje primljena u medicinski centar u Los Anđelesu zbog krvarenja koje je trajalo više od mesec dana u trudnoći.

– Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje i damo bebi tečnost koja mu je potrebna, uprkos transfuziji krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nikad ne odlučujemo kako ćemo nazvati dete sve dok se ne rode, pre nego što napustimo bolnicu. Ali iz nekog razloga, ovog dečaka u mom stomaku zvali smo Džek. Tako da će zauvek ostati Džek. Džek se veoma trudio da bude deo naše porodice i biće zauvijek – napisala je Krisi uz potresne fotografije iz bolnice.

Tajgenova je naglasila da je zahvalna što imaju dvoje predivne dece – Lunu i Majlsa, ali je svesna da ne može svaki dan biti savršen.

– U ove najteže dane naših života, žalićemo i plakati, ali ćemo se zagrliti najjače i voleti i proći kroz ovo – zaključila je Krisi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.