U trendu

Metju Peri snima komediju

Metju Peri (Matthew Perry), koji je igrao Čendlera Binga u TV seriji „Prijatelji“ („Friends“), nakon završetka ove veoma uspešne serije nije imao mnogo sreće s televizijskim i filmskim projektima. Njegova nova TV serija – „Studio 60 On The Sunset Strip“, propala je, čini se, i pre nego što je počela da se emituje, a u dobrom filmu ga nismo videli jako dugo. Ipak, Peri je nedavno pristao da glumi u novom filmu – „Seventeen“, čija se premijera očekuje početkom 2009. godine.
Peri bi u novom filmu trebalo da tumači sredovečnog muškarca koji se jednog jutra budi kao tinejdžer. I prva stvar na koju se odlučuje jeste to da se upiše u školu koju i njegova deca pohađaju da bi ih kontrolisao. Peri će igrati pored „zlatnog dečaka“ Dizni produkcije, Zaka Efrona (Zac Efron), koga možete videti na slici pored teksta. Tačnije, Peri će igrati stariju verziju lika koji tumači Efron.
Scenario za film napisao je Džejson Filardi (Jason Filardi), poznat po filmu „Bringing Down the House“ sa Stivom Martinom i Kvin Latifom u glavnim ulogama. U filmu igra i Lesli Man (Lesile Mann), koju znamo iz filmova „Zaglavilo se“ i „Četriri banke a nevin“.
Peri je u oktobru završio snimanje nezavisnog filma „The Laws of Motion“, u kome igra pored Džinifer Gudvin (Ginnifer Goodwin), Hilari Svonk (Hilary Swank) i Bena Fostera (Ben Foster). Efrona smo nedavno mogli da gledamo na Sinemaniji u filmu „Lak za kosu“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar