U trendu

Na ovakve gluposti je Džoni Dep potrošio svoje milione

Mediji su ovih dana prepuni priče o rastrošnom glumcu i sudskom tužakanju između njega i njegovih poslovnih savetnika. Dve stvari postale su kristalno jasne jednom kada su papiri dospeli u javnost: Džoni Dep je abnormalno bogat i još abnormalnije troši.

Naime, njegovi savetnici iz TMG-a tvrde da je sam kriv za 650 miliona dolara koje je u 13 godina saradnje spiskao na raznorazne budalaštine. On tvrdi da krivica pada na savetnike koji nisu kvalitetno brinuli za njegove finansije. I dok će ga neki osuđivati, ostali će biti impresionirani popisom koještarija na koje je Dep trošio.

30 hiljada dolara mesečno na vino

Business Insider piše da je glumac trošio desetine hiljada dolara kako bi mu vina iz svih delova sveta svakog meseca avionom stizala na adresu.

200 hiljada dolara mesečno na letove privatnim avionima

Naravno, nerealno je očekivati da će zvezda njegovog kalibra svetom putovati komercijalnim letovima. Na kraju krajeva, ako je vino prevozio avionom nema razloga da i sam ne uživa u istom luksuzu.

Milioni na umetnine

Dep navodno ima ogromnu kolekciju umetnina u kojoj se nalazi sve od Endija Vorhola do Amedea Modlijanija. Kupio je i slike Leonor Fini iz jedne njujorške galerije. Zašto? Jer su mu se svidele. Jedna njena slika vredna 245 hiljada dolara bila je poklon njegovoj tadašnjoj devojci Amber Herd.

Milioni dolara na holivudsku starudiju

Dep u ovom hobiju nije usamljen. Mnoge zvezde vole da odaju počast holivudskim legendama kupujući njihovu starudiju, ali Dep je rekorder. Navodno ima 12 skladišta prepunih holivudskih tričarija. Potrošio je još milion dolara kako bi kompletnu kolekciju arhivirao.

Milioni dolara na gitare

Muzičari ga verovatno neće osuđivati, ali Dep je imao sedamdeset gitara.

Od tri do pet miliona dolara za posebni top iz kog je ispalio pepeo Hantera S. Tompsona

Oko ovog nema sumnje, Dep je stvarno potrošio novac na ovu glupost jer je to i sam priznao. Ekipa iz TMG-a tvrdi da se radilo o tri miliona, ali Dep ih je naknadno ispravio i rekao da se radi o pet miliona i da se radi o njihovom nemaru.

3,6 miliona godišnje za privatno osoblje

Osim što ima gomilu ličnih asistenata i osiguranje koje o njemu i njegovoj deci brine 24 sata na dan, svaka njegova rezidencija ima i osoblje. Tačnije, zapošljavao je 40 ljudi.

5,35 miliona dolara za tri ostrva na Bahamima

Dep je uvek imao tri opcije gde će ići na odmor. Tačnije, tri ostrva na Bahamima.

18 miliona dolara za 50-metarsku jahtu

Samo održavanje jahte mesečno košta 350 hiljada dolara. Ne iznenađuje da je to bila prva stvar koje se rešio jednom kad je upao u probleme. Jahtu je kupila J.K. Rouling.

75 miliona dolara za kupovinu i renoviranje 14 imanja

Ovo je baš mnogo para, ali morate uzeti u obzir da je Dep kupio dvorac na jugu Francuske, da ima pet luksuznih apartmana u centru Los Anđelesa i funkcionalnu farmu konja u Kentakiju.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike